CSM Timișoara, 2xargint și bronz în Slovenia: echipe din 7 țări

Badmintoniștii juniori de la CSM Timișoara au participat cu succes la o tradițională competiție juvenilă cu o largă participare internațională, Srebrna Zogica Lendave 2017, cucerind peste hotare două cupe de argint și una de bronz. Întrecerea la care au luat startul 180 de sportivi de la 31 de cluburi din 7 țări, și anume Austria, Cehia, Croația, România, Slovacia, Ungaria și gazdele slovene, a constituit un excelent plus ca experiență de concurs în compania partenerilor din străinătate.

Șapte fete și doi băieți, Iasmina Bugarschi, Alexandra Chiosa, Briana Herciu, Diana Popescu, Cristina Sîrbu, Alexandra Soare și Cristina Soare respectiv Bogdan Mihai și Robert Kubik, toți de la Clubul Sportiv Municipal din Timişoara, sub îndrumarea antrenorilor Corina Dan și Ștefan Nyari, au participat zilele trecute la a 12-a ediție a competiției internaționale de badminton pentru juniori mari şi mici la categoriile U19, U15, U13, U11 de la Lendava, în Slovenia, dotată cu trofeul ”The Silver Shuttlecock of Lendava 2017”.

La grupa de vârstă sub 13 ani, Briana Herciu și Diana Popescu au jucat finala de dublu fete, pierzând în fața adversarelor din Cehia și urcând astfel pe a doua treaptă a podiumului. Iasmina Bugarschi și Alexandra Chiosa au pierdut în aceeași probă în faza optimilor de finală.

O altă pereche feminină a timișorenilor a intrat în ultimul act al categoriei U19, Alexandra Soare și Cristina Soare jucând la rândul lor finala de dublu a fetelor, în care au fost învinse de dublul croat. Alexandra Soare a jucat însă cu două categorii peste vârsta ei de concurs, în ideea de a face pereche cu sora ei la categoria sub 19 ani. Bănățencele au urcat și ele astfel pe treapta a doua a podiumului.

Cristina Sîrbu a pierdut în semifinala de simplu fete, clasându-se pe locul al treilea la U11.

La U15, Bogdan Mihai și Robert Kubik au fost învinşi în sferturile de finală ale probei de dublu băieți, Bogdan Mihai jucând la U15 în cadrul unei categorii superioare de vârstă. Totodată, Bogdan Mihai a fost învins în optimile la simplu băieți ale concursului celor sub 13 ani, de către cel care avea să devină câştigătorul probei.

* clic pe imagini pentru mărire

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Badminton: