CSM Timișoara, ”bronz” la Campionatul Național pe echipe sub 17 ani, locuri I, 2 și 3 în Cupa României U17

Badmintoniști juniori timișoreni au cucerit noi medalii la nivel național, pe echipe și individual, de această dată în capitală, la categoria de vârstă sub 17 ani, formația secției de profil a Clubului Sportiv Municipal ocupând a treia treaptă a podiumului în campionatul pe țară al Federației Române de Badminton iar Alexandra Soare obținând locuri I și 2 în concursul individual al Cupei României U17, în cadrul căruia și colegii Bogdan Mihai și David Drăghiciu s-au clasat pe 3 la dublu băieți.

Sala de sport a CSȘ6 București a găzduit în prima decadă a lunii mai întrecerile pe țară ale juniorilor sub 17 ani, Campionatul Național pe Echipe U17, urmat de Cupa României U17.

CSM Timișoara a urcat pe cea de-a 3-a treaptă a podiumului Campionatului Național pe Echipe sub 17 ani, în alcătuirea Alexandra Soare, Diana Popescu, Alexandra Chiosa, Bogdan Mihai, David Drăghiciu, Briana Herciu, Iasmina Bugarschi, Silvia Maier și Jannice Runcan.

Apoi, clasări ale timișorenilor pe podium în 4 dintre cele cinci probe de concurs în Cupa României U17, desfășurată în Bucuresti între 3 și 5 mai, badmintoniștii de la Clubul Sportiv Municipal obținând patru locuri pe podium.

Locul 1 la dublu mixt pentru Alexandra Soare, în pereche cu Mihnea Crăciun de la CS Sportul Studențesc București, respectiv locuri 2 la simplu feminin, tot pentru Alexandra Soare, precum și la dublu feminin, în echipa Alexandra Soare – Carina Bălașa, de la CSȘ Onești, locul 3 fiind adjudecat la dublu masculin de Bogdan Mihai și David Drăghiciu.

De notat și că maestrul Horia Moculescu a fost prezent în ziua finalelor în sala de sport și a oficiat premierea a 3 dintre probele ale căror finale erau deja disputate.

În fotografie, de la stânga la dreapta, David Drăghiciu, Alexandra Soare și Bogdan Mihai

 
 
 
 
 
 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: