CSM Timișoara, cu reprezentanți la fileu în Bulgaria, Croația și Italia. FOTO

Badmintoniști de la Clubul Sportiv Municipal Timișoara au concurat la patru categorii de vârstă juvenile în cadrul unor întreceri peste hotare, atât în Croația, la ultima competiție cu acumulare de puncte pentru Jocurile Olimpice de Tineret 2018, Valamar Junior Open 2018, derulată la Dubrovnik, cât și în Bulgaria, la Pazardzhik, la HEBAR Bulgaria U17 International 2018, parte din Circuitul continental al Badminton Europe, respectiv în Italia…

La Merano, în peninsulă, CSM Timișoara a aliniat 6 sportivi la grupele de vârstă sub 11, 13 respectiv 15 ani, Alexandra Chiosa obținând locul 2 la simplu fete în cadrul categoriei U15, Briana Herciun și Iasmina Bugarschi locul 3 la dublu fete, tot la U15, iar Cristina Sîrbu tot locul 3 dar la simplu fete U11, ”bronz” mai cucerind și Horia Oncioiu și Nikita Peshekhonov (Rusia), la dublu băieți în cadrul grupei de vârstă sub 11 ani.

În plus, până în sferturile de finală au avansat Iasmina Bugarschi la simplu fete în cadrul concursului celor sub 13 ani, Diana Popescu și Alexandra Chiosa la dublu fete U15 iar Cristina Sîrbu în pereche cu Marie Witzmann din Austria la dublu fete U13, pe când Horia Oncioiu la simplu băieți U11.

De la CSM Timișoara tocmai au participat badmintoniști și în țara vecină, la Pazardzhik, la HEBAR Bulgaria U17 International 2018, concurs încheiat miercuri din circuitul Badminton Europe, fără însă ca Paul Hărănguș să obțină un rezultat notabil. Din partea României au mai jucat Teodor Cioroboiu, ocupant al locului 3 la simplu băieți, Petre Comăneanu și Denisa Stemate, toți 3 din București.

În fine, badmintoniști din Carpați și la Marea Adriatică, la Valamar Junior Open 2018, găzduit de Dubrovnik, la ultima competiție cu acumulare de puncte pentru JOT 2018 aliniindu-se la start Ioana Grecea, Maria Duțu și Daniel Popescu, de la CSM Timișoara. Iar singurul rezultat notabil a fost izbutit de Duțu și Grecea la dublu fete, pe locul secund în Croația.

Urmează la Galați concursul Cupei României U23, în care CSM Timișoara va participa cu Alexandra Soare, Paul Hărănguș și Daniel Popescu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Badminton: