CSM Timișoara, locul 2 la Campionatul Național pe echipe sub 19 ani. Cristina Sîrbu, locul I în Slovenia

Formația de badminton a secției de profil de la Clubul Sportiv Municipal Timișoara a cucerit medaliile de argint la ediția din acest an a Campionatului Național pe echipe sub 19 ani, pe podium cu grupări bucureștene, tot la Galați bănățenii cucerind mai multe medalii și în concursul individual al Cupei României la aceeași categorie de vârstă. În plus, clasări pe podium și la fileul internațional, în Slovenia, pe cea mai înaltă treaptă urcând din nou Cristina Sîrbu. 

Argint pe malul vestic al Dunării pentru echipa bănățeană formată din Alexandra Soare, Diana Popescu, Paul Hărănguș, Victor Zarzu – împrumutat de la CSȘ Onești, David Drăghiciu și Robert Kubik, în Campionatul Național pe echipe sub 19 ani al Federației Române de Badminton. CSM Timișoara a obținut locul 2 la ediția din acest an a ”Naționalului” U19, în ierarhie după CS Sportul Studențesc dar înaintea concitadinei alb-negrilor, CSȘ 6 București.

Sala Siderurgistul a găzduit și întrecerea din 2019 a Cupei României la categoria de vârstă U19, timișoreanul Paul Hărănguș cucerind 3 medalii de argint la simplu masculin, în singura finală disputată în 3 seturi, dublu masculin, făcând pereche cu Victor Zarzu de la CSȘ Onești, respectiv la dublu mixt alături de colega sa de club Alexandra Soare, care a obținut și bronzul la dublu feminin, alături de Carina Bălașa, de la CSȘ Onești.

Badmintoniști de pe malurile Begheiului au concurat însă și peste hotare, în Slovenia, în localitatea Lendava, unde juniorii Cristina Sîrbu, Alexandru Mocan, Arthur Maier, Iasmina Bugarschi și Silvia Maier, toți ai CSM Timișoara, respectiv Vlad Dehelean, de la CSU UVT Timișoara, au jucat în turneul internațional „The Silver Shuttlecock 2019”, destinat grupelor de vârstă de sub 11, 13 precum și 15 ani.

Și au făcut-o cu succes, Cristina Sîrbu triumfând în finala probei feminine de simplu sub 11 ani, în vreme ce Alexandru Mocan s-a clasat al treilea la simplu băieți la aceeași grupă de vârstă, Vlad Dehelean tot pe 3 la simplu în cadrul categoriei sub 13 ani dar și la dublu băieți, în pereche cu Luca Pandele (Berceni), iar Silvia Maier și Iasmina Bugarschi tot pe 3 la U15, la dublu fete.

Fotografii cu ocupanții podiumurilor…

CSM Timișoara, locul 2 la ”Naționalul” pe echipe sub 19 ani

CSM Timișoara, locul 2 la ”Naționalul” pe echipe sub 19 ani

Hărănguș (plan apropiat) și Soare, locul 2 pentru CSMT în Cupa României U19

Hărănguș (plan apropiat) și Soare, locul 2 pentru CSMT în Cupa României U19

Cristina Sîrbu: locul I în Slovenia

Cristina Sîrbu: locul I în Slovenia

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Badminton: