CSM Timișoara, locuri 2 și 3 în București la ”Memorialul Rotaru 2018”

Clubul Sportiv Municipal Timișoara a bifat în acest weekend câteva clasări pe podium în etapa de Campionat Național U15 dotată cu ”Memorialul Rotaru”, tradițională reuniune la fileu ca ultim concurs înainte de Campionatul Național Elite și U15, ce se va desfășura la Timișoara în sala de sport a UVT de pe strada Oituz, în organizarea F.R. Badminton, CSU UVT Timişoara si CSM Timişoara.

Sala de sport a CSȘ 6 București din Sectorul 4 a găzduit în perioada 2-4 noiembrie 2018 ediția din acest an a ”Memorialului Rotaru”, în amintirea fostului director al clubului, profesorul Eminescu Rotaru, iar în două dintre finalele duminicale au jucat și sportivi juniori de la CSM Timișoara, Diana Popescu ocupând locul 2 în proba de simplu fete, argint după ultimul act pierdut cu 21-9, 21-17 în fața favoritei numărul 2 Ioana Văcariu, iar Bogdan Mihai în echipă cu David Drăghiciu de la ACS Armada Sud București clasându-se tot pe locul 2, în proba de dublu băieți, 10-21 și 14-21 în fața favoriților numărul 1 Teodor Cioroboiu și Călin Turcu.

Iar favorita numărul 4 de la simplu fete, Diana Popescu, a izbutit în pereche cu colega sa de club Alexandra Chiosa ocuparea locului 3 în proba de dublu fete, adjudecată de favoritele numărul 1 Bianca Popescu și Andra Stoica, 17-21, 21-10, 21-11 în finala cu Ioana Văcariu și Andreea Vlăsceanu.

La simplu băieți, finală a principalilor favoriți, adjudecată de capul de serie numărul 1, Teodor Cioroboiu, la 13 și 19 cu Dinu Pandele. Iar în deschidere, la dublu mixt, Andrei Coman și Andra Stoica și-au confirmat statutul de favoriți numărul 1, 21-11 și 21-10 cu Călin Turcu și Claudia Ilie, favoriți numărul 4.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: