CSS1 Timişoara, pentru a 11-a oară în 20 de ani la U19

CSS1 Timişoara a reconfirmat în week-end tradiţia şcolii timişorene de badminton, cîştigînd pe teren propriu Campionatul Naţional pe echipe sub 19 ani, care tot ca o tradiţie, cînd vine vorba de această grupă de vîrstă, a fost iniţiat în 1993 printr-o sponsorizare din partea SC Stimel SA pentru federaţia română de profil, de-atunci bănăţenii cucerind acest trofeu transmiţibil de 11 ori.

Mai mult, prin acest triumf se dovedeşte că decizia CSM Timişoara de a legitima 12 sportivi în cadrul secţiei de badminton nou creată este mai mult decît benefică, tinerii şi talentaţii absolvenţi ai CSS1 Timişoara avînd astfel continuitate şi după absolvirea junioratului. Într-unul dintre clişee, cele 6 junioare şi cei 3 juniori cîştigători în Banu Sport cu CSS1 în dauna lui CSS Bacău şi CSS6 Bucureşti, împreună cu antrenorii lor, Ştefan Nyari şi Corina Dan: Sabina Băluţ, Alexandra Ştefan, Andra Olariu, Ariana Prodan, Alexandra şi Ana-Maria Pup, Dan Ilin, Eduard Dusnoki şi Andreas Thiel.

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la CSS1 Timişoara, pentru a 11-a oară în 20 de ani la U19

  1. Nyari spune:

    Felicitari ! sunteti singurul care da atentia cuvenita acestei ramuri sportive, care s-a nascut la Timisoara (apoi in toata tara) si care ar trebui sa fie mai mult in atentia unor ziare locale care nu prea sunt interesate de succesele acestei ramuri sportive din Timisoara, dar care face orasului o buna imagine in tara si peste hotare. Chiar si din partea posturilor locale de TV, ar merita o mai mare atentie. In genericul programelor de sport ar trebui sa apara si badmintonul ca este specific sportului timisean. Cele mai bune rezultate pe plan international au fost obtinute de sportivii din Timisoara. Nume ca Banu Florentin, Vintila Nicusor, Dusnoki Vincent, Dan Luminita,Sandor Animona, Vasile Adela, Posteuca Florin, Posteuca Adina, Radu Carlan, Ivan Daniel, Straut Ciprian au adus cinste Federatiei Romane de Badminton si orasului Timisoara.
    Multumesc in numele simpatizantilor acestui sport !

    Mistretul banatean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Badminton: