Cvintet timișorean la Internaționalele de Juniori ale Greciei. Cristina Sîrbu și Vlad Dehelean, locul I

Cristina Sîrbu și Vlad Dehelean, mezinii cvintetului juniorilor timișoreni la startul ediției din acest an a Hellas Youth International, au triumfat la Kalamaria în finala probei de dublu feminin a categoriei sub 13 ani, urcând pe podium și în proba de simplu fete, respectiv de dublu masculin la U13, Vlad clasându-se pe 2 la simplu băieți. Sîrbu, antrenată la CSM Timișoara de Ștefan Nyari și Corina Dan, a ocupat locul I în pereche cu Denisa Muscalu, de la CSC Berceni Prahova, iar Dehelean, de la CSU UVT, cu Luca Pandele, tot de la formația regățeană.

Cinci sunt badmintoniștii timișoreni care au jucat la Internaționalele de Juniori ale Greciei, și anume Cristina Sîrbu, în vârstă de 11 ani, Iasmina Bugarschi (14 ani) și Alexandra Soare (16 ani), precum și Paul Hărănguș, în vârstă de 16 ani – toți de la CSM, respectiv Vlad Dehelean, de la CSU UVT. 

Iar Cristina Sîrbu a urcat în disputele pentru medalii în două probe paralele, impunându-se la dublu feminin și ocupând locul 3 la simplu fete, tot la categoria U13.

Totodată, Sîrbu a mai jucat și un sfert de finală la o grupă superioară de vârstă la Hellas Junior International 2019, întrecere parte a Circuitului European de Juniori, și anume în proba de dublu fete de sub 15 ani, în echipă cu colega sa de club Iasmina Bugarschi.

Încă un sfert de finală și pentru cei mai experimentați reprezentanți ai lui CSM Timișoara în Grecia, Paul Hărănguș și Alexandra Soare, care au jucat fără succes pentru intrarea în semifinale la dublu mixt.

Vlad Dehelean, de la CSU UVT Timișoara, a luat la U13 la Hellas Youth International locul 1 la dublu băieți, cu Luca Pandele (CSC Berceni Prahova) și locul 2 la simplu băieți. 

 

 

Bugarschi (stânga), Paul Hărănguș, mezina echipei, Sîrbu, și Soare

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: