Instituţiile de învăţământ timişorene nu oferă elevilor lor acordul scris să participe la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Elevi din întreg Timişul, pe teren, în Timişoara, la joc, timişorenii, pe margine, fără acceptul profesorilor

Situaţie jenantă cu ocazia fazei judeţene a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la badminton, desfăşurată astăzi la Timişoara, în sala de sport „casă” a badmintonului local, de la Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand I”…

Elevi reprezentând mai multe instituţii de învăţământ de pe teritoriul judeţului Timiş, sosiţi la Timişoara pentru a participa la faza judeţeană a întrecerii la fileu, însoţiţi fiind de cadre didactice, şi-au văzut de competiţie, disputând jocurile conform programului stabilit.

Doar că întrecerea a fost ştirbită de absenţa de la start a reprezentanţilor instituţiilor de învăţământ din Timişoara, elevi care nu au avut parte de acordul scris de participare al şcolilor şi liceelor la care învaţă. Se poate spune şi că respectivele instituţii, din neglijenţă sau ignoranţă, au boicotat această fază judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la badminton.

Cert este că elevii badmintonişti timişoreni, printre cei mai buni din ţară, n-au putut evolua datorită unui banal înscris pe un biet petec de hârtie. Frumoasă modalitate de a încuraja şi susţine sportul local precum şi de a asigura o dezvoltare armonioasă a adolescenţilor din ziua de astăzi.

Vom revenii cu alte detalii de la competiţie.

Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: