”Nikolaus Lenau” calificat la Gimnaziada pe țară, Bugarschi, Runca, Sîrbu și Dehelean – locuri 3 la Ploiești. FOTO

Sezonul de badminton se derulează în plin iar pe lângă foarte buna participare românească la Yonex Italian Junior 2017, pe marginea căreia am consemnat deja, zilele trecute au pus în scenă și competiții juvenile pe plan intern, atât în zona noastră cât și în țară.

17813896_10210553818654767_320218904_n

La Milano a strălucit argintul Ioanei Grecea​ și Mariei Alexandra Duțu​ în proba de dublu feminin, învinse fiind în finala în două seturi de favoritele numărul 4 bulgăroaice Delcheva și Popovska, dar un foarte bun parcurs peninsular a avut și timișoreanul Daniel Popescufoto, în centru, pătruns până în turul 3 la simplu băieți ca parte a unui efectiv condus de antrenorii Daniela Timofte, Ionică Iordan și Ștefan Nyari, pe când în țară s-a desfășurat la Ploiești ”Cupa Berceni” la categoriile U11 și U13, iar pe plan local Gimnaziada implicând formații ale unor școli din Timișoara dar și din județele limitrofe Arad și Caraș-Severin.

Spunând că sezonul este în plină desfășurare, să notăm și că urmează în weekend Campionatul Național pe Echipe sub 17 ani, în care Paul Hărănguș, de la CSM Timișoara, va evolua sub formă de împrumut la Sportul Studențesc, respectiv Cupa României la U17 și sub 11 ani, în care vor juca în capitală Cristina Sîrbu și Raluca Turturică de la CSMT respectiv Vlad Dehelean de la CS UVT.

Raisa Runca, Cristina Sîrbu, Iasmina Bugarschi – toate de la CSM Timișoara, și Vlad Dehelean, de la CS UVT, au participat în perioada 31 martie – 2 aprilie la cea de-a IV-a ediție a ”Cupei Berceni” U11 și U13, disputată în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” din Ploiești, încheiată cu următoarele podiumuri ierarhice, ocupate de toți juniorii de pe malurile Begăi (* foto, mai sus; clic pentru mărire):

Simplu băieți U11
1. Luca Pandele (CSC Berceni)
2. Sinculet David (Interfast Bacau)
3. Dumitrescu Leonard (CSC Berceni), Culea Alexandru (PNC Bucuresti)

Simplu fete U11
1. Constantin Laura (CSS nr. 4 Bucuresti)
2. Muscalu Denisa (CSC Berceni) 
3. Ichim Tiana (CSS Bacau), Sîrbu Cristina (CSM Timișoara)

Simplu băieți U13
1. Turcu Călin (Armada Sud Bucuresti)
2. Moise Cristian (CSS nr. 4 Bucuresti)
3. Pandele Dinu (CSC Berceni), Anton Cosmin (CSS nr. 4 Bucuresti)

Simplu fete U13
1. Șerban Anamaria (ACS Aztek București)
2. Stoica Andra (CSS nr. 6 București)
3. Popescu Bianca (CSS nr. 6 București), Ilie Claudia (CSS nr. 4 București)

Dublu băieți U13
1. Pandele Dinu / Coman Andrei (CSC Berceni / CSS nr. 6 Bucuresti)
2. Anton Cosmin / Moise Cristian (CSS nr. 4 Bucuresti)
3. Dehelean Vlad / Puiu Matei Daniel (CSU UVT / ACS Aztek Bucuresti), Turcu Călin / Constantinof Albert (ACS Armada Sud Bucuresti / ACS Aztek Bucuresti)

Dublu fete U13
1. Șerban Anamaria / Popescu Bianca (ACS Aztek Bucuresti / CSS nr. 6 Bucuresti) 
2. Scarlat Alexandra / Nițoiu Bianca (CSS nr. 6 Bucuresti) 
3. Ilie Claudia / Măgureanu Ariana (CSS nr. 4 Bucuresti / CSC Berceni), Bugarschi Iasmina / Runcan Raisa (CSM Timișoara).

Dublu mixt U13
1. Turcu Călin / Șerban Anamaria (ACS Armada Sud Bucuresti / ACS Aztek Bucuresti)
2. Coman Andrei / Stoica Andra (CSS nr. 6 Bucuresti)
3. Puiu Matei Daniel / Popescu Bianca ACS Aztek Bucuresti / CSS nr. 6 Bucuresti), Anton Cosmin / Ilie Claudia (CSS nr. 4 Bucuresti).

Cât despre întrecerea Gimnaziadei, elevii badmintoniști de la Liceul Teoretic ”Nikolaus Lenau” s-au calificat la faza națională a competiției școlare grație clasării pe locul I în concursul euro-regiunii vestice, timișorenii Herciu Briana, Airam Ana, Hărănguș Paul și Cristi Delamarian impunându-se sub îndrumarea profesorului Turcu Mihai în întrecerea cu cei de la Școala Gimnazială Nr.1 Bocșa (profesor Vasile Dragoș) și Școala Gimnazială Șimand (prof. Mărcuș Daniel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Badminton: