Paul Hărănguș, bronz la Polish U17 Open, Dehelean locuri 1 și 2 în Cupa României la București

Precum în numeroase alte weekenduri din această primăvară, badmintoniștii timișoreni și-au măsurat abilitățile la fileu pe mai multe fronturi și categorii de vârstă, totul departe de Timișoara, în capitală dar și peste hotare. De unde Paul Hărănguş a revenit cu o medalie în contul celor de la CSM Timișoara, după ce a reușit calificarea în semifinala probei de simplu băieți, una spectaculoasă, în care a fost învins în 3 seturi (18:21, 21:19, 17:21) de jucătorul polonez Andrzej Niczyporuk.

În drumul său spre semifinalele Polish U17 de la Glubczyce, Paul Hărănguș a izbutit să învingă doi jucători din Cehia şi ați doi din Polonia. Tot în întrecerea din Circuitul European ținută în țara de la Marea Baltică, Alexandra Soare, de la CSMT, s-a calificat până în sferturile de finală, fază în care a fost întrecută de Mariia Golubeva din Rusia, favorita numărul 1 a turneului la simplu feminin.

La dublu fete, perechea formată din Denisa Stemate (CSS 6 București) şi Alexandra Soare a fost la un pas de a se califica în semifinala probei, având două mingi de meci, dar a fost oprită în 3 seturi din sferturile de finală de către jucătoarele Julia Chmurovicova şi Natalia Tomcova din Slovacia. Și tot sferturi în Polonia și la dublu mixt, pentru coechipierii Paul Hărăngul şi Alexandra Soare, întrecuți în sferturile de finală ale probei de perechea slovacă Jakub Suszynski – Dominika Chojnacka.

Câteva fotografii nu doar din Polonia, dar și de la concursul Cupei României sub 13 ani, derulat la București în sala de sport a Clubului Sportiv Școlar Nr. 6, unde Cristina Sîrbu, de la CSM Timişoara, a prins locul 3, iar Vlad Dehelean, de la CSU UVT Timişoara, nu mai puțin de 3 clasări pe pozițiile 1-2, în finale.

Cristina Sîrbu a ocupat locul 3 la dublu fete cu Denisa Muscalu de la CS Berceni, iar Vlad Dehelean a câștigat proba de dublu mixt, locul I cu Andra Stoica de la gazda CSȘ6 Bucureşti, timișoreanul pierzând alte două finale disputate, locul 2 atât la dublu băieți cu Matei Puiu de la AZTEK Bucureşti, cât și la simplu băieți.

Fotografii de la POlish Open U17 și de la Cupa României U13…

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Badminton: