Timişorencele Bugarschi şi Chiosa îşi păstrează locul I şi în reuniunea deveană din Syonic Badminton Cup

Iasmina Bugarschi, reprezentantă a Timişului, şi-a păstrat locul 1 şi la Deva, în întrecerea fetelor la categoria de vârstă sub 9 ani, după ce învingea şi în primele două reuniuni, de la Arad şi Bocşa, ale competiţiei pentru copii „Syonic Badminton Cup”, pusă în practică de Federaţia Română de Badminton, Syonic Timişoara, Yonex şi autorităţile locale din cele 4 oraşe gazdă din judeţe învecinate.

12239498_213018055696135_6256133320022481960_n

 

Syonic Badminton Cup reuneşte la start câte 12 copii din fiecare judeţ, Arad, Caraş Severin, Hunedoara şi Timiş, şi anume 6 la categoria de vârstă sub 9 ani respectiv 6 din generaţia 2005, trei în întrecerea fetelor iar tot atâţia în cea a băieților. Aşadar, 48 de mici sportivi la start, cu menţiunea că întrecerea este rezervată exclusiv celor nelegitimaţi, care sunt împărţiţi în 4 grupe, A-D, a câte 3 sportivi, la fiecare categorie, în fiecare serie stabilindu-se ierarhia după cele trei întâlniri directe iar primii clasaţi calificându-se pe tabloul principal, derulat în sistem eliminatoriu. Ca sistem de joc, până la 21, două seturi din trei, cu mingi Mavis 350 asigurate de Yonex.

Cea de-a treia etapă în „Syonic Badminton Cup” a avut loc la sala de sport a Liceului Traian din Deva, reunind copii aliniaţi la grupele de vârstă U9 şi U11 din Şimand, Bocşa, Deta, Deva şi Timişoara, cu menţiunea că sportivii de la U11 sunt în marea lor majoritate familiarizaţi cu competiţiile Shuttle Time desfăşurate în Timişoara anul trecut şi în prima parte a anului 2015.

Iată ocupanţii podiumurilor de premiere la etapa deveană, Alexandra Chiosa, din Timişoara, obţinând şi de astă dată locul I, ca la Bocşa:

U9 – fete:

1. Iasmina BUGARSCHI – Timişoara
2. Daria GALEANCU – Şimand
3. Cristina SÎRBU – Timişoara

U9 – băieţi:

1. Dominic CHEŢA – Şimand
2. Darius CHEŢA – Şimand
3. Victor FLOREA – Deva şi Raul ROTAR – Deta

U11 – fete:

1. Alexandra CHIOSA – Timişoara
2. Diana POPESCU – Timişoara
3. Daiana ROTIŞ – Bocşa şi Briana HERCIU – Timişoara

U11 – băieţi:

1. Robert KUBIK – Timişoara
2. Florian VASI – Bocşa
3. Bogdan MIHAI – Timişoara şi Andrei MILOŞ – Bocşa.

Premianţii au fost recompensaţi cu medalii şi diplome.

Ultima competiţie din seria „Syonic Badminton Cup” se va desfăşura la Timişoara în data de 12 decembrie, cele două turnee precedente desfăşurându-se în 12 septembrie la Arad şi în 17 octombrie la Bocşa.

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: