„Pisica”, scoasă pe braţe din joc

În minutul 24 şi 41 de secunde s-a produs incidentul care putea fi decisiv. Faultată de Ana Pavel, Ancuţa Stoenescu s-a accidentat grav şi nu a mai putut continua jocul. Poreclită „Pisica” de către colegele ei de echipă, Anca a primit mai întâi îngrijiri medicale. Finalul jocului a prins-o încurajându-şi cu ardoare colegele din teren, dar stând în spatele scaunelor de rezervă, sprijinită pe un spătar şi fără a călca pe piciorul accidentat.

Născută la Timişoara în data de 1 ianuarie 1980, Ancuţa Violeta Stoenescu a fost descoperită şi lansată spre performanţă în baschet de Constantin Wünsch. În România a a mai evoluat la ICIM Arad şi la Livas Târgovişte, iar în afara ţării a jucat în Grecia la AO Sporting Atena (cu evoluţii în Euroligă), apoi în Cipru la Kervanos Stovrolou şi AEL Limassol, în sfârşit în Israel la Eliztur Ramla.

Campionatul feminin se întrerupe acum pentru 10 zile, din cauza unor acţiuni ale loturior naţionale. BCM Danzio va evolua doar în data de 9 februarie 2011, în deplasare la CSM Satu Mare. Mult succes, Ancuţa !

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 11

 


Ultimele articole din categoria Baschet: