”Principalul” Bogdan Murărescu e încrezător că ”avem cel mai puternic lot, cu certitudine, de când e BC Timba”, dar admite că ”avem nevoie de puțin timp”

”Urșii” galben-negri pregătesc debutul oficial în noua stagiune, programat duminică 28 septembrie (ora 18), acasă cu nou-promovata U Cluj, dar nu în campionat ci în manșa I a optimilor Cupei României, în cadrul căreia revanșa va urma pe 1 octombrie, sub Feleac, iar la prezentarea oficială a prim-divizionarei înaintea noului sezon a vorbit și antrenorul principal Bogdan Murărescu, cel cu care timișorenii promovau în 2012…

Ulterior, toamna lui BC Timba Timişoara va consta în întâlniri în Liga Națională cu BCM U Piteşti (acasă), în jurul datei de 4 octombrie, cu BC Timişoara (a), în etapa a III-a urmând să stea, cu U Cluj (acasă), la Ploieşti (d), cu CSM Oradea (a), la Sibiu (d), cu Steaua (a), la U Banca Transilvania (d), la Sibiu (d),  cu BC Mureş (a), la Gaz Metan (d) şi cu SCM U Craiova (a).

”Am încredere mare în acest lot, am fost de acord după ce am avut multe discuții vizavi de acești jucători aduși. Toți sunt doriți de mine 100% și cred că anul acesta poate să devină, poate, atenție, repet, poate, așadar poate să devină un an istoric pentru noi. Dacă reușim să ne închegăm într-un timp de scurt, putem să facem o treabă foarte bună”, a spus tânărul antrenor al ”Urșilor”.

”Dacă trecem de primul prag, cel cu U Cluj, în prima fază a Cupei României, deja putem vorbi de un alt nivel, pentru că până acum n-am trecut de faza I în Cupă. Toate lucrurile pe care mi le doresc, se și pot întâmpla, dar avem nevoie de puțin timp. Chiar dacă în primele 4 săptămâni de campionat nu ieșim din Timișoara, vin aici adversari foarte puternici, și mi-ar fi plăcut să nu avem programul acesta, dar sper ca la ora primului meci de campionat să fim într-o stare de omogenitate bună, pentru că chiar cred că echipa asta  poate câștiga!”, a adăugat Bogdan Murărescu.

”Cu siguranță, e cel mai puternic lot de când e echipa BC Timba, dar trebuie să ținem cont că toate echipele din campionat s-au întărit. Cu lotul acesta anul trecut jucam în play-off, dar anul acesta va fi mai greu”, a conchis antrenorul care i-a condus pe ”Urși” la clasări pe locul 12 în edițiile 2012-2013 și 2013-2014 ale Ligii Naționale

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 18

 


Alte articole legate de acest subiect: