Al doilea ˝101˝, o nouă victorie pentru BC Timișoara

BC Timișoara a înregistrat miercuri seara cea de-a unsprezecea victorie consecutivă în competiția internă, după ce a trecut de CS Dinamo București cu scorul de 101-85 ( 30-17; 20-27; 21-18; 30-23), consilidând poziția de lider cu 2 puncte avans față de locul secund. Formația timișoreană reușește astfel să înscrie 101 puncte pentru a doua oară consecutiv, reușind totodată și al patrulea meci al sezonului în care depășește bariera de 100 de puncte.

˝Leii din Banat¨ nu au avut parte însă de o partidă foarte ușoară, gazdele menținându-se la o diferență de scor relativ apropiată până spre începutul ultimului sfert. La pauza jocului, dinamoviștii se aflau la doar 6 lungimi de undă în spatele bănățenilor și sperau încă încă la un rezultat mare. Ca și în meciul de sâmbătă cu Sibiul, americanii le-au pus din nou probleme ˝leilor˝, aceștia reușind 73 de puncte din totalul de 85 reușit de Dinamo, principalii marcatori fiind Brown și Durham, cu câte 22 de puncte.

Cei mai buni marcatori ai trupei lui Predrag Badnjarevic și Milorad Perovic, au fost din nou Zlatko Jovanovic și Dominique Archie. Sârbul a reușit 21 de puncte și 7 pase decisive, în timp ce americanul s-a remarcat cu al doilea double-double consecutiv, izbutind 17 puncte și 11 recuperări. Ceilalți marcatori au fost Branko Cuic (16p), Ivan Siriscevic (15p), Bogdan Popescu (13p), Nikola Jovanovic (11p), Dan Păltinișanu (4p), Dragoș Andrei (2p), George Toth (2p).

Leontin Demaio, președintele clubului BC Timișoara, s-a declarat mulțumit de victorie, ținând să menționeze că este o perioadă dificilă pentru echipă, resimțindu-se oboseala acumulată în urma mediei de un meci jucat la 4 zile și 8 ore. ˝A fost o partidă dificilă, întâlnind o echipă cu foarte mulți americani în lot, adversar care ne-a pus probleme. Ne mulțumește victoria, e un final de an greu pentru noi, suntem obosiți, astăzi am jucat al 33-lea meci din august încoace de când am început pregătirea, dar cu siguranță nici restul echipelor nu sunt foarte odihnite. Urmează două jocuri extrem de grele, la Ploiești, și acasă cu Târgu Mureș, dar noi vom merge la victorie.˝

BC Timișoara întâlnește în deplasare multipla campioană națională CSU Ploiești, intr-o partidă ce va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 17. Meciul este transmis în direct de Digi Sport.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 25

 


Ultimele articole din categoria Baschet: