Baschet pentru Timişoara, comunicat de presă

”Baschet pentru Timișoara” a remis un comunicat de presă, semnalând că ”În cadrul dezbaterii organizate de către Cristi Brâncovan la clubul D’Arc, “Infrastructura sportivă timișoreană între prezent și viitor”, domnul primar Nicolae Robu a spus că se are în vedere construirea mai multor terenuri de baschet pe vechiul amplasament, din cadrul bazei sportive Uszoda. În cazul în care totul merge conform planului, terenurile ar putea fi gata în cursul acestui an.

În primele secunde din acest video avem chiar cuvintele domnului primar: https://www.facebook.com/TimisoaraCivica/videos/999796636843226/

Din păcate, nu este prinsă toată declaraţia sa, pentru că s-a început târziu filmarea.

Pentru noi sunt vești cât se poate de bune şi considerăm că ar fi un prim pas foarte bun spre a recupera din decalajul dintre Timişoara şi alte orașe vecine la acest capitol.

Dorim să salutăm pe acestă cale iniţiativa! Avem încredere că Primăria va face tot ce se poate pentru a se realiza acest obiectiv şi dacă putem ajuta în vreun fel  – promovare, muncă voluntară, organizare evenimente de inaugurare – o vom face cu bucurie.

Baschet pentru Timişoara este un program de implicare comunitară prin voluntariat, care îşi propune să readucă municipiului de pe Bega jocul de baschet ca sport de masă. Ne dorim să susţinem recondiționarea terenurilor vechi şi construcția de terenuri noi, doar pentru baschet. Pe de altă parte, vrem să ne implicăm în organizarea a cât mai multor evenimente de baschet astfel încât să se dezvolte o comunitate în jurul acestui joc.

Ne puteţi urmări activităţile pe pagina de facebook:

https://www.facebook.com/BaschetpentruTimisoara/

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: