BC Danzio a încheiat amicalele cu un meci de cinci „sferturi” cu Radivoj Korac, campioana Serbiei

BC Danzio a pierdut ultima partidă amicală pe care a susținut-o în această perioadă de pregătire. La întâlnirea dintre Radivoj Korac și BC Danzio s-au jucat cinci perioade de joc de câte zece minute. După 40 de minute gazdele au condus cu 62-49, iar după sfertul bonus finalista Ligii Adriatice din sezonul trecut și-a mărit avansul cu alte zece puncte, scor final 82-59 (12-12, 17-17, 21-6, 12-14, 20-10).

Sursa foto: http://www.kosarka24.rs/

Sursa foto: http://www.kosarka24.rs/

Bogdan Bulj nu a putut conta pe Biljana Stankovic la partida de la Belgrad din week-end, veterana care a evoluat pentru Radivoj pe finalul sezonului 2013-2014. Timișorencele au evoluat în galben la întâlnirea cu campioana Serbiei din ultimii doi ani, în timp ce gazdele au avut un echipament negru cu portocaliu. Pentru Radivoj a jucat și Vladinka Erak, jucătoare care a început sezonul trecut la Timișoara și a părăsit în iarnă echipa. Pivotul a ajuns în luna februarie la campioana Serbiei și a evoluat și în Liga Adriatică unde Radivoj a jucat finala pe care a pierdut-o cu Umana Reyer Venezia, scor 52-69. De partea cealaltă, Jelena Jaksic și-a înfruntat fosta echipă, ea venind în această vară de la campioana Ligii Adriatice din 2014.

Sursa foto: http://www.kosarka24.rs/

Sursa foto: http://www.kosarka24.rs/

Zorica Mitov a fost coșghetera partidei cu 19 puncte. Pentru Danzio au mai înscris: Haris 12 puncte, Jaksic 12 puncte, Lough 8 puncte, Zidaru 4 puncte și Șerb 4 puncte. Kristina Topuzovic a fost cea mai bună marcatoare a sârboaicelor. Jucătoarea care a câștigat titlul european de senioare cu Serbia în această vară a înscris 18 puncte în meciul cu timișorencele. Pentru Korac au mai înscris: Vasovic 14 puncte, Erak 10 puncte, Vuckovic 10 puncte, Spasojevic 8 puncte, Bucevac 7 puncte, Mandic 6 puncte, Jelic 5 puncte și Spajic 4 puncte.

BC Danzio a jucat în această perioadă de pregătire patru partide amicale, dintre care trei cu formații din țara vecină. Timișorencele au jucat prima partidă marțea trecută la Belgrad cu Steaua Roșie, iar gazdele s-au impus cu 66-61. A urmat prima partidă pe propriul teren, cu Olimpia Brașov, pe care oaspetele au câștigat-o cu 76-65. În revanșa cu Steaua Roșie a venit și prima victorie a elevelor lui Bogdan Bulj în meciurile de verificare, scor 72-56, pentru ca în week-end să se deplaseze la Belgrad pentru partida cu Radivoj.

Fetele pregătite de Bogdan Bulj vor debuta în partidele oficiale în primul tur al Cupei României. Turul se va juca la Arad pe 26 septembrie de la ora 18, iar returul se va juca la Timișoara patru zile mai târziu.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: