BC Timba s-a despărțit de Bogdan Popescu

BC Timba Timișoara a renunțat la serviciile experimentatului jucător român după doar 6 partide. Antrenorul Bogdan Murărescu anunța la finalul înfrângerii dure cu concitadina BC SCM că vor fi luate măsuri pentru a extirpa un cancer care macină de ceva timp. Clubul a anunțat astăzi despărțirea de Bogdan Popescu prin intermediul paginii de facebook, menționând că s-a renunțat la contract pe cale amiabilă.

Bogdan Popescu a evoluat doar în 6 meciuri sub comanda lui Bogdan Murărescu. Acesta a avut medii de 9,5 puncte, 4,3 recuperări, 1,5 pase decisive și 2,5 mingi pierdute în 25:49 minute la cele 4 meciuri din campionat. În cele două partide din cupă a avut linii statistice de 10 puncte, 9,5 recuperări, 2,5 pase decisive și 2,5 mingi pierdute în 34 de minute. Veteranul a fost decisiv la aducerea unei Cupe pe Bega, în 2015 când a tras după el pe BC Timișoara în finala de la Pitești cu BC Mureș.

„Relațiile contractuale dintre echipa noastră și jucătorul Bogdan Popescu au încetat în cursul zilei de azi. Decizia rezilierii înțelegerii dintre cele două părți a fost amiabilă. Mult succes pe viitor, Bogdan!”, este mesajul postat de club pe pagina oficială de facebook. În iulie, când anunțau transferul experimentatului jucător, cei de la Timba îl vedeau ca o piesă de bază în construirea noii echipe.

La rândul său, fostul „urs” le-a urat succes foștilor coechipieri, tot prin intermediul rețelei de socializare. „Mulțumesc Timba Timișoara pentru șansa pe care mi-a dat-o de a juca acasă. Le urez băieților multă baftă și succes în continuare!”.

Timba a avut o evoluție bună în campionat doar la primul meci, cu campioana U BT Cluj, iar în ultimele două partide a dezamăgit. După eșecul drastic de miercuri cu BC SCM Timișoara, antrenorul Timbei, Bogdan Murărescu, declara că urmează să să fie luate măsuri la echipă.

„Motivele sunt interne și vor fi eliminate de mâine. Există un cancer așa care roade de mult. Eu nu-l mai suport. Atunci sunt două variante: ori dispare cancerul, ori plec eu. De o lună l-am semnalat, am fost înțelegători, dar el va dispărea ori se vor schimba anumite lucruri, dar astea sunt alte probleme”, spunea atunci Murărescu.

Pentru Timba urmează un meci foarte important în subsolul clasamentului. „Urșii” primesc duminică de la ora 18:30 vizita celor de la Dinamo București. Partida se va disputa la sala Constantin Jude.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: