BC Timişoara, 13 zile la sârbi, cu primul test miercuri în Beograd

Cu adversarii în Liga Balcanică tocmai aflaţi, cu poza de grup pentru 2011-´12 efectuată în cadrul şedinţei foto de joi, revenită fiind pe parchetul sălii „Constantin Jude”, unde va derula sâmbătă ultimul antrenament autohton după aproape 3 săptămâni de acumulări în august, BC Timişoara va pleca duminică, 21 august, într-un stagiu de pregătire şi meciuri amicale, în Beograd.

BC Timişoara 2011-2012, fără Dragoş Andrei, prezent la Jocurile Mondiale Universitare

Alb-violeţii vor juca cinci partide amicale în Serbia, pe 24 august cu Radnicki Beograd, în 26 august cu un adversar ce urmează a fi desemnat, probabil Vizura Beograd, iniţial fiind vorba de OKK Belgrad, însă cum cele două echipe au devenit adversare directe în Liga Balcanică, au convenit anularea jocului, pe 30 august cu Tamis Pancevo, în 31 cu Metalac Valjevo iar pe 2 septembrie cu Hemofarm Vrsac.

Stagiul din Serbia va avea o durată considerabilă, pe parcursul a 13 zile, deoarece BC Timişoara şi-a anulat participarea la turneul de la Darda, în Croaţia, în urma unor divergenţe privind reciprocitatea, şi gazda din ţara Adriatică urmând a nu se alinia la „Cupa Timişoara”, la care a fost înlocuită de Vojvodina Novi Sad.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 5

 


Ultimele articole din categoria Baschet: