BC Timişoara, cu 9 marcatori, învinge la 24 puncte diferenţă

„Leii din Banat” au obținut o a doua victorie din tot atâtea dispute în cantonamentul din Beograd, KK Crnokosa Kosjeric – BC Timișoara 49-73 (9-21, 11-20, 16-14, 13-18), alb-violeţii luând un avantaj consistent în prima jumătate a meciului, pentru ca apoi antrenorii să folosească întregul lot ce îl au la dispoziție.

Jovanovic, cu 16 puncte, Popescu – 13, Sarovic – 12, Archie – 8, Păltinișanu, Czmor şi Cuic, cu câte 6, Markovic – 4 şi Milencovici, cu două puncte, au marcat pentru timişoreni în faţa lui KK Crnokosa Kosjeric, care a încheiat sezonul 2010-2011 pe locul al 17-lea în prima ligă sârbă.

BC Timișoara mai joacă trei meciuri în Serbia, cu adversari tot mai puternici, de marţi până vineri, şi anume în 30 august cu Tamis Pancevo, locul 9 în prima ligă a Serbiei, pe 31 august cu Metalac Valjevo (locul 6 în prima ligă a Serbiei) şi în 2 septembrie cu Hemofarm Vrşeţ (vicecampioana Serbiei). Ulterior turneului în ţara vecină, elevii lui Badnjarevic se vor alinia peste încă o săptămână patrulaterului internaţional din sala „Constantin Jude”.

Distribuție finală pentru “Cupa Timișoara”

Cea de-a patra echipă care va participa la “Cupa Timișoara” este Energia Rovinari, care se alătură formațiilor Vojvodina Novi Sad (locul 12 în prima ligă a Serbiei), CSU Sibiu și BC Timișoara. Turneul va avea loc în perioada 9-10 septembrie, vineri având loc semifinalele, de la ora 17 şi 19, iar sâmbătă de la ora 16,00 finala mică, urmată de la ora 18 de un meci aniversar între două echipe de old-boys, care marchează 25 de ani de la revenirea Timișoarei în divizia A de baschet masculin iar de la ora 19,00, finala mare.


Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: