BC Timișoara ia startul mâine în Liga Balcanică

˝Leii˝ din Banat vor debuta mâine, începând cu ora 17:30, în Liga Balcanică (BIBL). Timișorenii vor întâlni în deplasare formația Rilski Sportist Samokov din Bulgaria.

Adversarul de mâine al ¨leilor˝ nu este deloc unul facil, echipa bulgară fiind singura echipă dublu medaliată din istoria BIBL, aur în 2009 și argint anul acesta. Așadar, elevii lui Predrag Badnjarevic au de îndeplinit o misiune foarte grea. ˝ E adevărat că echipa e în reconstrucție, au pierdut în vară cațiva jucători emblematici, dar au și adus jucători foarte buni. Evident, nu mergem acolo să ne predăm, ci cu scopul clar de a învinge.˝, ne-a spus Leontin De Maio, președintele clubului.

Bogdan Popescu, jucător care a mai evoluat în Liga Balcanică pentru Steaua, știe că pe baschetbaliștii timișoreni îi așteaptă meciuri foarte grele în această competiție: ˝În Liga Balcanică, se joacă alt baschet decât suntem noi obișnuiți. Adversarele sunt foarte puternice, dar ne ajută această competiție, deoarece ne poate aduce o creștere în valoare, care sper să se vadă în campionat. Se știe, cel mai bun antrenament e meciul, în cazul acesta meciurile din Liga Balcanică.˝

Partida va fi transmisă în direct pe TVR 3.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 3

 


Ultimele articole din categoria Baschet: