BC Timişoara licitează azi echipamentul lui Zlatko Jovanovic pentru tratamentul unui nelipsit fan

Între cele două manşe ale optimilor de finală în Cupa României, returul cu steliştii urmând a avea loc sâmbătă de la ora 18 în sala Constantin Jude, BC Timişoara licitează astăzi pe pagina de facebook a clubului echipamentul de joc purtat în sezonul trecut de Zlatko Jovanovic, ca un apel umanitar întru ajutorarea unui suporter nelipsit de la meciuri, Andrei Heinrich Gerber (24 ani), imobilizat într-un fotoliu rulant şi însoţit la sală sau stadion de către mama sa, şi care necesită un tratament medical.

Dar iată anunţul clubului prim-divizionar alb-violet…

BC Timişoara vă propune să ajutăm un tânăr suporter al formaţiei noastre şi al echipei de fotbal ASU Politehnica. Andrei Heinrich Gerber are 24 de ani şi trăieşte sportul la intensitate maximă. Se bucură pentru fiecare minge, pentru fiecare partidă, pentru fiecare şansă de a fi împreună cu noi, suporterii şi aproape de jucători. Deşi se deplasează într-un fotoliu rulant, nu lipseşte de la meciurile de baschet şi fotbal, dacă vremea îi permite să vină. Depinde de mama lui, care-l aduce la sală şi de capriciile vremii. Când vin ploile şi frigul, le e tot mai greu să parcurgă drumul până la sală sau stadion.

Un nerv important, care controlează mişcările, i-a fost afectat la naştere. Un medic neurolog i-a recomandat, în urmă cu câteva luni, să încerce un tratament cu toxină botulinică pentru relaxarea musculaturii, însă el şi mama sa nu au posibilitatea financiară de a urma un program ce presupune plata a circa 1.000 de lei pe lună, vreme de mai multe luni.

Ca să-i arătăm că ne este drag, BC Timişoara scoate la licitaţie echipamentul original Spalding – şort şi maieu – pe care căpitanul Zlatko Jovanovic l-a purtat sezonul trecut. Licitaţia va începe miercuri, 25 septembrie, ora 19,00, pe pagina de Facebook a clubului nostru, şi va dura până joi, ora 23,00. Preţul de pornire este de 300 de lei, iar echipamentul va intra în posesia celui ce va oferi cea mai mare sumă chiar de Zlatko Jovanovic, în pauza meciului BC Timişoara – Steaua, de sâmbătă, 28 septembrie (ora 18,00), din Cupa României.

Cei care vor să-l ajute pe Andrei pot face, de asemenea, o donaţie în contul RO77BACX0000000534360000, al cărui titular este chiar Gerber Andrei-Heinrich.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: