BC Timişoara, marţi contra americanilor lui Debrecen, sîmbătă la Oradea

Rade Dzambic, înlocuindu-l post pe post pe Nicholas Covington, ca unic transfer al BC Timişoara în această iarnă, a făcut deplasarea spre Ungaria începînd cu ora 14, urmînd ca duminică seară, după aproximativ 5 ore de călătorie, să şi efectueze un prim antrenament împreună cu ceilalţi jucători din lot, şi anume Habus, Markovic, Misckovic, Pesic, Păltinişanu, Czmor, Milencovici, Kabengele, Dragoş, Toth, Mihuţi, Petrişor şi Aktaş Barîş, ultimul urmînd să reintre într-un regim normal de pregătire, după recuperarea accidentării suferite la laba piciorului drept, supervizată de kinetoterapeutul Silviu Câmpean.

Dzambic şi Baschet Club se pregătesc pentru redebutul de sîmbătă 15 ianuarie, cu BC Mureş, în sala Constantin Jude

Dragan Petricevic îşi va conduce elevii în două antrenamente lunea, urmînd ca marţi seară, de la ora 18, BC Timişoara să dispute primul joc amical al anului, cu gazda Debrecen, penultima clasată din 14 echipe în prima ligă maghiară, şi care-i are în componenţă pe nord-americanii Langford şi Singletary. Clubul gazdă a suferit al 13-lea eşec stagional în ultimul său joc, de fapt primul din retur, 68:90 cu ZTE KK în 29 decembrie, rămînînd cu doar un succes înaintea reluării campionatului, pe 12 ianuarie, contra lui Marso-Vagep.

Jucătorii vor primi liber miercuri dimineaţă, urmînd apoi să revină la programul de pregătire cu două sesiuni zilnice. „Va fi în forţă, pentru a ne uşura prin acumulări misiunea în retur. Suntem însă încrezători că omogenizarea ne va înlesni evoluţiile din a doua jumătate a campionatului”, a spus antrenorul secund Cristian Bota, timişorenii ţintind 10 victorii din 15 jocuri, în ideea de a accede în barajul play-off.

BC Timişoara se află pentru prima oară în cantonament la Debrecen, după ce iarna trecută a efectuat doar un semicantonament, cu pregătiri în Sala „Constantin Jude”. „Condiţiile sunt foarte bune, noi urmînd filiera Politehnicii Timişoara, care s-a pregătit acolo. E un cadru liniştit, plăcut, cu o zonă împădurită, ideal pentru acumulări”, a spus managerul sportiv Ilie Triţoiu.

La revenirea în ţară, sîmbătă 8 ianuarie, BC Timişoara va disputa un al doilea joc amical, la Oradea, în sala „Antonio Alexe”, unde ceda în ultima sa deplasare de campionat, pe 11 decembrie, 71-65 pentru gazda Municipal, a cincea la finele turului.

Timişoara anticipează redebutul lui Dzambic, în jocul din 15 ianuarie din Sala „Constantin Jude”, care arborează pentru meciul de sîmbăta viitoare bannerul amintind de Divizia A de baschet. Vine locul 4, BC Mureş Târgu Mureş…

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 9

 


Ultimele articole din categoria Baschet: