BC Timișoara: pivot muntenegrean de 2,07 metri, Radulovic

BC Timișoara a reușit al patrulea transfer al perioadei competiționale, conform comunicatului de pe portalul oficial al clubului: pivotul muntenegrean Aleksandar Radulovic.

Aleksandar S. Radulovic devine al patrulea transfer al echipei noastre. Pivotul muntenegrean născut la 30 iulie 1984 (2.07 m, 104 kg) a semnat un contract cu BC Timișoara valabil pe perioada sezonului viitor. Aleksandar vine de la Teodo Tivat, semifinalistă a primei ligi din Muntenegru, și poate juca și pe postul 4.

Radulovic a fost coșgheterul campionatului muntenegrean în sezonul 2009/2010, iar în campionatul 2012/2013 a avut următoarele linii de statistică:

Campionatul Muntenegrului – 26 meciuri / 29,7 minute, 13,8 puncte, 8,6 recuperări, 1,3 pase decisive. Record de puncte marcate: 26, într/un meci cu Lovcen

Liga Balcanică – 13 meciuri / 31,4 minute, 15,2 puncte, 7,3 recuperări, 1,2 pase decisive. Record de puncte marcate: 23, într/un meci cu Kavala

Noul nostru jucător a mai evoluat și pentru alte echipe din țara sa – Danilovgrad, KK Ulcinj, dar și pentru formația bosniacă HKK Zrinjski (Bosnia).

Muntenegreanul este al cincilea jucător străin din trupa pregătită de Tudor Costescu și al doilea muntenegrean din baschetul timișorean, după ce primul fusese Ivan Jelenic, în sezonul recent încheiat. În viitorul apropiat, staff-ul echipei noastre își îndreaptă atenția către aducerea unor baschetbaliști români, în completarea unui lot de 12 jucători de valoare.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: