BC Timișoara trece de Oradea după un meci superb

BC Timișoara a învins revelația începutului de campionat, CS Municipal Oradea, cu scorul de 90 la 78 (39-47), după o revenire de senzaţie în partea secundă a meciului.

Baschetbaliştii timișoreni au intrat greu în meci, după ce în primele două sferturi păreau a nu fi conectați la joc. Pauza a fost însă un sfetnic bun pentru Badnjarevic și elevii săi, bănăţenii revenind în mare forță în a doua parte și recuperând handicapul de 8 puncte în doar 4 minute. Zlatko Jovanovic a avut o evoluție extraordinară, ridicând de mai multe ori publicul în picioare după acțiunile sale.

De cealaltă parte s-a remarcat Nemanja Maric, cel mai bun marcator de pe teren, cu 26 de puncte, prin acuratețea sa la ¨trițe˝. La finalul jocului, fostul jucător al timişorenilor, Milos Pesic, s-a încăierat cu Archie, dar conflictul s-a stins rapid, după intervenția lui Bogdan Popescu. Pesic s-a declarat mulțumit de prestația formației sale și nu și-a ascuns nici sentimentele pe care le are pentru publicul bănățean: ˝E normal să fiu conectat emoțional cu suporterii de aici, dar sunt jucător profesionist și acum evoluez pentru un alt club. Mă simt bine la Oradea, m-am adaptat foarte repede, iar timișorenilor le doresc mult succes˝.

Cristian Achim, antrenorul oaspeților, spune că BC Timișoara are o echipă foarte bună și că va fi greu de învins de orice formație în acest campionat.

Principalul marcator al formației noastre a fost Zlatko Jovanovic, cu 21 de puncte și 8 assist-uri, urmat de Popescu ( 17p), Siriscevic (15p), Cuic (11p), Archie (8p), Sarovic (8p), Păltinișanu (6p) și Dragoș Andrei (4p). Căpitanul obișnuit al echipei, Nenad ˝ Shone˝ Markovic, nu a fost inclus în lot pentru partida de vineri seară de la ora 18 datorită numărului limitat de străini care pot fi trecuți pe foaia de joc.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Baschet: