BCM Bega Danzio chiar că visează frumos: 78-65 la Bucureşti

BCM Bega Danzio Timişoara a învins sâmbătă la amiază la Bucureşti, în ultima etapă a turului, a şaptea, în Seria A1 a primei ligi de baschet feminin, dovedindu-se revelaţia incontestabilă a sezonului între cluburile locale cu sporturi de echipă şi fiind îndreptăţită să „viseze frumos”, vorba antrenorului Ionescu după victoria de sâmbăta trecută, cu Alexandria.

Timişorencele, antrenate de profesorul Dan Ionescu, s-au impus cu 78-65 (21-21, 20-11, 23-18, 14-15) în faţa Olimpiei Bucureşti, într-un joc început la ora 11 în sala „Profesor Octavian Dimofte”, înregistrând primul triumf în deplasare pe parchetele primei grupe valorice, 1-8, respectiv a patra victorie în ultimele cinci jocuri. „Antrenorul a organizat echipa din nou foarte bine în apărare şi jucătoarele s-au regrupat, recuperând un handicap de 3 puncte la începutul celui de-al doilea sfert şi distanţându-se la 9 puncte, moment din care am controlat disputa”, a explicat Marinko Lazarov, director sportiv la BCM Bega Danzio.

Primul sfert s-a încheiat la egalitate, 21-21, după care oaspetele s-au impus cu 20-11 şi 23-18, doar în ultimul sfert fiind depăşite de Olimpia, cu 15-14. Laura Maria Budean a fost coşgetera învingătoarelor, cu 18 puncte, fiind secondată de Ancuţa Stoenescu, cu 17 puncte. Ana Vuksic, pe lângă cele 16 puncte marcate a reuşit şi 10 recuperări, punctând şi Anamaria Aurelia Mesaros – 12, Corina Elena Moroşanu – 8, Andra Simona Haas – 5 şi Raluca Alecu două puncte.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = doisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: