BCM Bega Danzio pierde amicalul la Vrsac

BCM Bega Danzio Timişoara, antrenată de Dan Ionescu, a înclinat steagul luni la amiază în fieful Centar Millennium al vicecampioanei Serbiei, Hemofarm Stada Vrsac, portocaliu-albele lui Miroslav Popov impunîndu-se în jocul amical cu 74-55.

Laura Budean, cu 14 puncte, a fost principala marcatoare a timişorencelor, care au rulat întregul lot, cu excepţia pivotului Stoiedin, care va suferi o intervenţie chirurgicală a cărei dată va fi stabilită spre finele săptămînii.

Amicalul preconizat pentru miercuri cu Radivoj Korac Beograd, una dintre cele 4 reprezentante ale ligii feminine sîrbeşti în cupele europene, a fost amînat datorită necesităţii belgrădencelor de a recupera înaintea deplasării de sîmbătă la Vozdovac, în runda a 15-a a sezonului regulat în Liga Adriatică.

Hemofarm, cu 10 victorii în tot atîtea etape de campionat în A-League, se pregăteşte pentru meciul de campionat de sîmbătă cu Proleter, tot sîmbătă, de la ora 15,30, în sala „Constantin Jude”, fetele Timişoarei debutînd în Seria A1, grupa valorică 1-8 a primei ligi, contra cîştigătoarei seriei NV, ICIM Universitatea Vasile Goldiş Arad, cu care s-a întîlnit în dublă manşă în sezonul de toamnă. Oaspetele cîştigau cu 64-32 jocul disputat în 16 octombrie la Timişoara, în cadrul seriei de nord vest a Diviziei A.

Patru zile mai tîrziu, în 19 ianuarie, timişorencele vor juca a doua etapă, la SCM CSŞ Craiova.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 14

 


Ultimele articole din categoria Baschet: