BCM Danzio, învinsă clar pe terenul campioanei… 93:55

Cînd te prezinţi pe terenul campioanei cu o singură înfrîngere stagională şi ajunsă în fazele eliminatorii ale EuroLigii, şansele unei victorii sunt ca şi nule, ceea ce a fost valabil şi pentru BCM Danzio Timişoara, în deplasarea de astăzi la CSM Târgovişte, unul dintre ultimele 5 jocuri înaintea aflării verdictului perechilor din play-off, pe care „panterele roz” îl vor aborda cel mai probabil de pe locul 7.

A fost 93:55 (46:25) pentru CSM Târgovişte, eşec foarte similar ca diferenţă de scor cu cel suferit de timişorence la prima partidă a lunii trecute, 91:52 la Sfântu Gheorghe.

Gazdele, pentru care Pop a jucat cel mai mult, peste 30 de minute, şi a marcat 26 de puncte, timişoreanca Ancuţa Stoenescu evoluînd nici 4 minute, s-au impus pe sferturi cu 25:11, 21:14, 20:17 şi 27:13, anihilîndu-le eficient pe Biljana Pesovic, care n-a înscris nici un punct, respectiv Tiffany Brown, cu 9 de data aceasta.

Noua achiziţie Maric, jucînd aproape întregul meci, a marcat 22 de puncte pentru bănăţence, dintre care 4 aruncări de 3 puncte, fiind secondată de Adina Stoiedin, cu 12 puncte, în vreme ce Ana Vuksic a acumulat 5 greşeli personale.

Fără Bianca Blanaru, BCM Danzio s-a opus atît cît a putut prin cele 10 jucătoare convocate, dintre care au mai înscris Thompson (7), Vuksic şi Fodor, cîte două, Zidaru, un punct, Crîsnic şi Kilin fiind şi ele fără punct în cont.

Timişorencele mai au de jucat în două dintre ultimele 4 meciuri ale returului cu alte fruntaşe ale Ligii Naţionale, ICIM U Vasile Goldiş Arad dar şi CSM Satu Mare.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Baschet: