BCM Danzio, nu unul, ci… 4 jocuri în Bucureşti: „Luptăm să luăm titlul la U23”

BCM Danzio Timişoara nu se va deplasa în week-end în Bucureşti doar pentru jocul din runda a X-a a Ligii Naţionale, cu CSM Sportul Studenţesc, în care tinde la o a opta victorie stagională, ci cu o dublă misiune, şi anume de a debuta totodată în cadrul Campionatului Naţional sub 23 de ani, competiţie în care gruparea de pe Bega vizează rularea tinerelor componente ale lotului dar totodată şi… coroniţa cu lauri.

Astfel, după jocul de sîmbătă la amiază, din prima ligă, cîteva dintre componentele „Panterelor roz”, şi anume Stoiedin, Blanaru, Bălăceanu, Fodor şi Zidaru dar şi americanca Thompson se vor alătura unor componente de la CSŞ Bega Timişoara cu ocazia primului dintre cele 5 turnee ale categoriei sub 23 de ani, în cadrul căruia, duminică, luni şi marţi, vor evolua în capitală împotriva celorlalte 3 grupări înscrise în întrecere, şi anume Olimpia Bucureşti, U Cluj şi SCM U Craiova.

„Tragem să luăm titlul!”, ne-a confirmat şi Marinko Lazarov, director sportiv al prim-divizionarei, explicînd că fiecare dintre cluburi va găzdui, prin rotaţie, cîte un turneu. Dan Ionescu şi Veronica Gavrilă vor fi pe banca tehnică şi la gruparea U23 a clubului.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 45

 


Ultimele articole din categoria Baschet: