BCM Danzio Timişoara, fără Pesovic, depăşită la scor la Sfântu Gheorghe

Deplasare fără sorţi de izbândă, eşec pe măsură în fief-ul ocupantei locului 4, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, baschetbalistele de la BCM Danzio Timişoara aşteptând acum vizita mult mai abordabilei Nova Vita Târgu Mureş, în etapa a 20-a, miercuri de la ora 15.

„Violetele”, fără coşgeterul Biljana Pesovic, au fost depăşite clar de Sepsi, care trage la Final Four, pierzând toate cele 4 sferturi la diferenţe uşor descrescătoare: 85:38 (18:3, 24:11, 22:12, 21:12). Tristă seară de sâmbătă pentru elevele profesorului Dan Ionescu, care intrau la vestiare cu doar 14 puncte în cont.

Din păcate, timişorencele s-au cam obişnuit în acest sezon să nu atingă măcar 40 de puncte marcate în faţa favoritelor Ligii Naţionale, înscriind în tur doar 37 celor din Alba Iulia şi 38 contra finalistelor din 2013, U VG ICIM Arad şi CSM Târgovişte, iar în retur numai 33 la Alba Iulia. În consecinţă, a doua înfrângere stagională la peste 40 de puncte în faţa celor din Sfântu Gheorghe, ca şi dispărute din întrecere în urmă cu două ierni, după ce Sepsi câştiga şi turul, pe malurile Begăi, cu 92:51.

Fodor a marcat 14 puncte pentru timişorence, Stoiedin 10, Kilin 6, Marjanovic şi Necula câte 3 iar Ardelean două, cel mai mult fiind utilizate Zivadinovic, 33 de minute, Fodor (30), Marjanovic (28), Stoiedin şi Kilin, câte 25, respectiv Zidaru, Necula, Ardelean şi Kecojevic.

Prahalis, cu 26 de puncte, Loyd, autoare a 21 de puncte, Bejtic, cu 16, şi Watson, double-double, 10p/10 recuperări, s-au remarcat pentru gazda Sepsi.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Baschet: