BCM Tymes începe Liga Națională la Sfântu Gheorghe

BCM Tymes debutează în Liga Națională cu o deplasare foarte grea la Sfântu Gheorghe. Cele două echipe au obținut la mijlocul săptămânii calificarea în sferturile Cupei României, unde se vor duela pentru un loc în semifinale.

BCM Tymes are un program dificil la început de campionat, cu deplasări la două din echipele cu pretenții. În prima etapă, timișorencele vor juca la Sfântu Gheorghe, pentru ca săptămâna următoare să se deplaseze la Arad.

După calificarea în sferturile Cupei României , BCM Tymes are un meci infernal pe terenul uneia din formațiile care au impresionat în primul tur al competiției eliminatorii. Echipa din Covasna a reușit să elimine în dubla manșă din cupă pe campioana en-titre, CSM Târgoviște, după ce au cedat prima partidă la 13 puncte. În returul din sala Kati Szabo, fetele lui Zoran Mikes au răsturnat situația și s-au impus cu 26 de puncte. La ACS Sepsi evoluează timișoreanca Annemarie Părău, dar și Tunde Kilin, jucătoare ce a evoluat la Timișoara în ultimul sezon și jumătate, trecându-și în cont titlul la U 23.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 19, la sala Katy Szabo din Sfântu Gheorghe.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 11

 


Ultimele articole din categoria Baschet: