BCM Tymes va juca pentru locurile 5-8 la turneul organizat la Sfântu Gheorghe

Biroul Federal al Federației Române de Baschet a decis disputarea meciurilor pentru locurile 5-8 în Liga Națională de baschet feminin. Acestea nu se vor juca după sistemul play-off-ului, ci va avea loc un turneu la Sfântu Gheorghe în perioada 27-29 martie. BCM Tymes Politehnica Timișoara va juca la acest turneu cu toate celelalte trei formații care au pierdut în primul tur al play-off-ului.

IMG_4427

Imagine de la ultimul meci dintre BCM Tymes și Olimpia CSU Brașov

Cluburile din Liga Națională au cerut, ca și în alți ani, ca meciurile pentru locurile 5-8 să nu se mai joace. Biroul Federal a hotărât că se va juca pentru locurile 5-8. Duelurile nu se vor disputa după sistemul anunțat la începutul sezonului în regulamentul specific LNBF, care prevedea tururile 2 și 3 din play-off pentru formațiile învinse în primul tur, cu dispute între echipele de pe locurile 5 și 8, respectiv 6 și 7 la finalul sezonului regulat. Învingătoarele urmau să se întâlnească pentru locurile 5-6, iar învinsele pentru locurile 7-8, în sistemul cel mai bun din trei jocuri. În acest an va avea loc un turneu la Sfântu Gheorghe unde cele patru echipe vor juca o dată fiecare cu fiecare.

La acest turneu vor participa CSBT Alexandria, BCM Tymes Politehnica Timișoara, CS Phoenix Galați și Olimpia CSU Brașov. Meciurile vor avea loc între 27 și 29 martie la Sfântu Gheorghe, oraș care a găzduit și Final 4-ul Cupei României în acest an, precum și AllStar game-ul feminin. Iată programul meciurilor:

Vineri 27 martie:

ora 13:30 – CSBT Alexandria – Olimpia CSU Brașov

ora 16 – BCM Tymes Politehnica Timișoara – CS Phoenix Galați

Sâmbătă 28 martie:

ora 13:30 – CS Phoenix Galați – CSBT Alexandria

ora 16 – Olimpia CSU Brașov – BCM Tymes Politehnica Timișoara

Duminică 29 martie:

ora 13:30 – CSBT Alexandria – BCM Tymes Politehnica Timișoara

ora 16 CS Phoenix Galați – Olimpia CSU Brașov

 

La finalul săptămânii urmează să înceapă și meciurile din semifinalele Ligii Naționale, care se dispută între ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia, respectiv CSM Târgoviște și Universitatea Goldiș ICIM Arad.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Baschet: