Bogdan Bulj: „După rezultat nu se vede creșterea jocului nostru”. Jose Araujo (ICIM Arad): „Am avut câteva minute când concentrarea noastră nu a fost cea mai bună”

Universitatea Goldiș ICIM Arad a învins BCM Danzio Timișoara cu 80-50 în etapa a doua a Ligii Naționale. Antrenorul gazdelor, Jose Araujo, a vorbit la final despre anumite momente în care elevele sale și-au pierdut concentrarea, chiar dacă și-au respectat adversarul, și au făcut destule greșeli. De partea cealaltă, Bogdan Bulj, care a folosit doar 6 jucătoare, a apreciat că echipa sa a crescut în joc față de înfrângerile din Cupă în fața arădencelor.

Gazdele veneau după înfrângerea de la Galați și au profitat de meciul cu bănățencele, rezolvat încă de la pauză când diferența era de 20 de puncte, și au rulat tot lotul, inclusiv foarte tânăra debutantă Szilvia Spier a jucat 3:47 minute. Antrenorul Jose Araujo a vorbit despre greșeli care au venit pe lipsă de concentrare. „Am avut câteva minute când concentrarea noastră nu a fost cea mai bună. Asta nu înseamnă că nu am respectat adversarele, sunt talentate și au făcut câteva lucruri foarte bune în atac și în apărare. Acesta a fost un meci cu greșeli. Pot să iau greșelile și să lucrez cu jucătoarele. Dar când greșelile vin doar din lipsa de concentrare și am avut câteva minute așa… Sigur că suntem puțin ezitanți. Avem jucătoare talentate, dar talentul singur nu e nimic. Și echipa este complet nouă. Avem 2, 3 jucătoare de anul trecut. Marea mea sarcină este să încerc să le fac să joace împreună. Cel puțin astăzi am lăsat în urmă meciul de la Galați. Am folosit multe jucătoare, toate au primit multe minute și toate au muncit din greu”, a declarat la finalul partidei de la Arad Jose Araujo, completat de sărbătorita zilei, Jasmine Gill. „Fiecare zi e diferită. Atâta timp cât jucăm tare, inteligent și colectiv putem să câștigăm orice meci. Când nu jucăm așa e puțin mai greu, chiar dacă suntem talentate, dar uneori talentul nu bate munca. Când jucăm tare câștigăm meciuri”, a spus și Jasmine Gill.

Bogdan Bulj la time-out

Bogdan Bulj la time-out

Deși s-a aflat la a treia înfrângere cu formația arădeană în două săptămâni, antrenorul Bogdan Bulj a văzut o creștere în jocul echipei sale, nereflectată de rezultat. „După rezultat nu se vede creșterea jocului nostru. Jocul care l-am făcut astăzi e mult mai consistent și mai bun față de celelalte meciuri din Cupă. Ne-am creat situații bune, unele le-am concretizat, altele le-am ratat. Am arătat în sfertul trei că putem juca destul de bine. În sfertul 4 am avut situații foarte bune dar din cauza oboselii le-am ratat. Eu ca antrenor văd o creștere”, a declarat Bogdan Bulj. BCM Danzio a jucat doar în 6 jucătoare, deși a deplasat un lot de 11 la Arad. Stankovic și Zidaru nici nu s-au încălzit. „Avem și probleme obiective, am jucat numai cu 6 jucătoare. Cea mai experimentată jucătoare a echipei (Stankovic)  are o accidentare destul de ușoară, la fel și Kiki Zidaru. Își vor relua antrenamentele săptămâna viitoare. Ne-au lipsit foarte mult dar celelalte fete au adus o consistență jocului. Cu trecerea timpului am încredere că vom juca din ce în ce mai bine și meciurile care avem ocazia să le câștigăm, vom fructifica”, a mai spus antrenorul lui BCM Danzio.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: