Bogdan Murărescu (Timba): „Să nu uităm cu cine am jucat și cam cum ne prezentăm noi”

BC Timba a cedat partida din etapa cu numărul 22 a Ligii Naționale, 78-94 cu U Banca Transilvania Cluj. Scorul pe sferturi a fost: 19-19, 17-30, 23-20 și 19-25. „Urșii” le-au pus probleme adversarilor în primele două sferturi, dar nu au găsit drumul spre coș în ultimele trei minute ale sfertului secund când oaspeții au profitat și au reușit un run de 16 puncte.

Bogdan MurărescuAntrenorul Bogdan Murărescu crede că minutele de cădere înaintea pauzei mari au fost decisive. „Cred că am început bine, dar am avut în sfertul doi o cădere 2-3 minute care ne-a îngropat și de acolo ne-a fost greu să revenim. E păcat pentru că am jucat bine până în minutul 15, 16 al meciului și am avut un moment de lipsă de luciditate care ne-a costat de la plus 2 la minus 13. Asta e nu avem ce să facem, ni se întâmplă destul de des, nu e o surpriză”, a declarat Bogdan Murărescu. Acesta a remarcat rotația mai lungă a ocupantei poziției a 3-a în clasament. „Să nu uităm cu cine am jucat și cam cum ne prezentăm noi. Sunt mai multe aspecte. Cred că am întâlnit o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere. S-au apărat agresiv tot meciul. Am încercat și noi să intrăm în rotație, am reușit pe de-o parte dar în alte părți nu am adus plusul necesar și lucrul ăsta s-a văzut. Ei au o rotație foarte lungă, au menținut o apărare agresivă 40 de minute și e normal să cădem”,a adăugat Murărescu. „Urșii” au rămas în această săptămână și fără Bluntt care a plecat într-o divizie inferioară din Franța.

Tehnicianul galben-negriilor a afirmat că o victorie a echipei sale în partida cu U BT Cluj ar fi fost un miracol. „Asta e, avem o anumită calitate, trebuie să fim realiști. Dacă cumva câștigam astăzi era un miracol, să fim serioși. De fiecare dată vă spun același lucru: venim și pierdem. De ce pierdem, nu mă întrebați pe mine. Eu fac tot ce pot, mai mult de atât nu pot să fac. Nu pot să mă dau peste cap, să strâmb din nas și să fac o echipă puternică. Asta este”, a concluzionat Murărescu.

„Urșii” vor avea sâmbătă un nou meci pe propriul teren, cu CS Energia Târgu Jiu.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 0

 


Ultimele articole din categoria Baschet: