„Bronz” la U17: fetele, revenite cu aur de la Galaţi, Todorov&Co, de pe locul 3

Nu doar echipa de fete a grupării CSS Bega Timişoara a urcat pe podiumul turneului final al Campionatului Naţional sub 17 ani, la Galaţi, ci şi juniorii pregătiţi de Tiberiu Ondreikovics, care, la rîndul lor calificaţi între cele mai bune 4 echipe din ţară, au obţinut locul 3 în întrecerea de la Dunăre, unde a strălucit din nou conducătorul de joc Casian Todorov.

Timişorenii au fost depăşiţi de U Mobitelco Cluj, cu 40:65, meci în care Todorov a marcat 12 puncte, mai înscriind mai ales Popov (10) şi Covaciu respectiv Sabău, cu cîte 7 puncte, şi de gazdele de la Phoenix Galaţi, cu care se calificau la braţ din turneul semifinal de la Timişoara. A fost 64:74, eşec în care Todorov a marcat peste o treime din punctele bănăţenilor, şi anume 22. Au mai înscris mezinul Vlad Szekely, 17 puncte, şi pivotul Raul Covaciu, 12.

CSS Bega a obţinut bronzul dispunînd de bucureştenii de la ACS Magic Champions, cu 57:53, coşgeter fiind din nou Todorov, cu 20 de puncte, secondat de Covaciu (15) şi Medgyesi (13). De fapt, Casian Todorov a înscris 54 de puncte din totalul de 161 al timişorenilor, adică „un bob” mai mult decît o treime din realizările echipei. Bună recoltă la Dunăre…

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Baschet: