Condusă cu 14 puncte după 10 minute, Timişoara revine dar…

Vicecampioana României a jucat în această seară primul meci al turneului de pregătire de la Porec, în Croaţia, unde a cîştigat trei din cele patru sferturi cu campioana Bosniei, dar a pierdut pe final: Siroki Brijeg – BC Timişoara 85:82 (25:11, 19:25, 19:22, 22:24).

Cinciul de start i-a reunit pe Jovanovic, Djerasimovic, Căpuşan, Sarovic şi Johnson iar ca şi în majoritatea meciurilor din Serbia, Marko Djerasimovic (foto prima pagină) a fost principalul marcator, acum cu 16 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive. Au mai punctat: Johnson – 15 puncte (9 recuperări), Jovanovic – 13 p (9 pase decisive), Archie – 12 p, 9 r, Sollazzo – 10 p, Sarovic – 8 p, Căpuşan şi Popescu – 4 p.

“Am făcut trei sferturi excepționale în fața unei echipe extrem de valoroase. Siroki este de trei sezoane campioană în Bosnia, iar anul acesta a terminat pe locul al cincilea în Liga Adriatică. Formația noastră a făcut progrese față de meciurile din Belgrad și sper să le confirme în partidele viitoare”, a spus pentru www.bctimisoara.ro Leontin Demaio, preşedintele BC Timişoara. Mâine, de la ora 17,00, la Porec, se joacă BC Timişoara – Enisei Krasnoiarsk (Rusia).

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 7

 


Ultimele articole din categoria Baschet: