CSȘ Bega, succese la Craiova la U13 cu gazdele și băimărenii, ”Bega” și SCM Timișoara victorioase la U16 în ”Constantin Jude” cu devenii, pierzătoare cu U-BT

În weekend s-a aruncat la coș în sala ”Constantin Jude” nu numai în cadrul Ligii Naționale de baschet masculin, într-un meci al seniorilor jucat sâmbătă de la ora 19:30 și încheiat cu victoria ardelenilor, SCM Timișoara – U-BT Cluj 86:90, ci și la nivelul juniorilor sub 16 ani, într-un turneu patrulater de campionat cu două grupări locale, CSȘ Bega și CS SCM Timișoara, dar și cu cea a alb-negrilor de sub Feleac. Iar băieți de la Clubul Sportiv Școlar Bega au fost și pe drumuri, în Bănie, la categoria U13, unde s-au impus.

La finele săptămânii trecute a avut loc etapa a doua din cadrul Campionatului Național de baschet masculin la categoriile de vârstă U13 și U16.

La grupa de vârstă a celor mai mici, juniorii din Timișoara s-au deplasat la Craiova, pentru turneul găzduit în Sala Voința, unde CSȘ Bega a disputat două partide, în compania formațiilor ACS Campions București-Craiova și ACS Wild Cats Baia Mare.

Iar băieții antrenați de Ciprian Prejban (foto – pag I) au obținut două clare victorii, sâmbătă de la ora 14 cu ACS Wild Cats Baia Mare, 39:76 pentru bănățeni, pe sferturi 3:17, 14:18, 9:21 și 13:20, iar apoi, de la ora 17, 85:45 cu Champions București-Craiova, pe sferturi 24:14, 20:0, 26:20,15:11. Așadar și un sfert la zero.

Urmează etapa care se va desfășura în data de 27 octombrie, locul turneului urmând a se anunța săptămâna aceasta, după ce vor fi depuse cererile de organizare a turneului. În runda a treia, CSȘ Bega Timișoara va întâlni pe AS BC Valbon Arad și LPS Târgu Mureș.

La categoria U16, Timișoara a fost gazdă a turneului, care a avut loc la sala ”Constantin Jude” cu participarea localnicelor CSȘ Bega Timișoara și CS SCM Timișoara, dar și a celor de la CNS Cetate Deva și U-BT Cluj. Iar băieții antrenați de Corina Moroșan la gruparea sportivă școlară galben-albastră au câștigat meciul cu cei de sub cetate cu scorul de 82:46, dar au fost învinși de ardelenii de la U-BT Cluj cu 38:135. Și concitadinii  de la SCM Timișoara, conduși de Pidi Czmor, au fost învinși de clujeni, cu scorul de 108:45, câștigând în schimb meciul cu CNS Cetate Deva: 107:48.

Urmează turneul cu numărul 3, în 27-28 octombrie, la finele săptămânii viitoare, locația acestuia urmând a fi anunțată ulterior.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: