CSȘ Bega Timișoara, eșecuri la fete și băieți în ziua inaugurală a turneelor finale ale Campionatului Național sub 15 ani

CSȘ Bega a pierdut astăzi pe ambele fronturi, în prima zi a turneelor finale ale Campionatului Național juvenil, categoria sub 15 ani, reunind câte 8 formații, întrecerile disputându-se la Târgu Secuiesc, în cazul fetelor, respectiv București, la băieți.

Fetele s-au înclinat de puțin în fața lui BC Star București, cu 60:57, după ce la pauză era egalitate iar în ultimul minut al partidei, în două rânduri, Ivăschescu reducea la un singur punct, din aruncări libere, handicapul față de cele din capitală. S-a încheiat 60:57, pe sferturi 12:7, 10:15, 23:21, 15:14, de la timișorence reușind cele mai multe puncte Pane și Ivăschescu, câte 15, iar Ispas 12, cu 7 recuperări, cele mai multe. 

Timișorencele mai au de jucat în grupă cu ACS Champions și CSȘ Sfântu Gheorghe, în cealaltă serie întrecându-se Cuadripol Brașov, LAPI Dej, ACS KSE Târgu Secuiesc și LPS Arad.

Eșec la scor la juniorii sub 15 ani, CSȘ Bega pierzând cu 97:43 (63:15) în fața bucureștenei CS 4Sport, pe sferturi 33:10, 28:5, 13:14, 23:14. Timișorenii mai joacă în grupă cu CN Aurel Vlaicu și BC Laguna București, în cealaltă serie a turneului final aflșându-se ACS Dan Dacian, Olimpic Baia Mare, U Mobitelco și LPS Târgu Mureș.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 8

 


Ultimele articole din categoria Baschet: