CSŞ Bega Timişoara, pe primul loc în turneul semifinal U14 de la Târgu Secuiesc

Diseară la ora 19 se va da verdictul final în privinţa noii campioane a Ligii Naţionale de senioare, CSM Târgovişte şi ICIM U Vasile Goldiş Arad disputînd sub Turnul Chindiei cel de-al cincilea joc al ultimului act, la scorul general de 2-2, dar întrecerile juvenile mai au pînă a-şi consuma toate disputele în întreg spectrul categoriilor de vîrstă, de notat fiind faptul că junioarele grupei sub 14 ani de la CSŞ Bega s-au calificat ieri de pe primul loc în una dintre seriile fazei semifinale a Grupei Valorice A, urmînd a juca pentru medalii, la turneul final.

Timişorencele au cîştigat grupa de 6 echipe disputată în jocuri fiecare cu fiecare vreme de 3 zile, la Tîrgu Secuiesc, înregistrînd 4 victorii şi un eşec, sîmbătă, cu CSŞ Sfântu Gheorghe (45:49). Cu 9 puncte, fetele de la CSŞ Bega au fost urmate de ACS Champions Bucureşti (9p), CSŞ Sfântu Gheorghe (8p), BC Star Bucureşti (7p), ACS KSE Târgu Secuiesc (7p) şi C.N. Mihai Eminescu Oradea, fără victorii.

Cealaltă serie, găzduită de Arad, a fost adjudecată fără eşec de gazda LPS, urmată de CSU Cuadripol Braşov (9p) şi tîrgoviştence, cu 8.

Timişorencele confirmă aşadar aproape la fiecare categorie de vîrstă că CSŞ Bega este una dintre principalele pepiniere de baschet feminin din ţară.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 1

 


Ultimele articole din categoria Baschet: