„Cupa Timișoara”, ediția a 7-a: „Vrem în finală cu Vojvodina”

Se întorc în sfârşit „Leii” acasă, în sala „Constantin Jude”, cu ocazia „Cupei Timişoara”, de vineri şi sâmbătă, ca o primă şi ultimă repetiţie cu public înaintea debutului oficial, din week-endul următor, în Cupa României, cu Mureşul. Vojvodina Novi Sad, CSU Sibiu și Energia Rovinari participă de mâine alături de BC Timișoara la cupa orașului de pe Bega iar cu ocazia împlinirii a 25 de ani neîntrerupți în prima ligă, organizatorii au pregătit şi o surpriză…

¨Vrem să jucăm sâmbătă finala cu Vojvodina Novi Sad, unde cred că va trebui să facem un efort deosebit ca să învingem și cred că putem realiza victoria. Acolo se va vedea valoarea de moment a echipei noastre”, a declarat directorul sportiv al BC Timișoara, Adrian Vermeșan, înaintea turneului ce va începe mâine, pomenind totodată de tratativele avansate cu un alt jucător american în vârstă de 24 ani, ca şi Archie, şi evoluând pe posturile 2 şi 3, care ar fi cooptat, deşi ca al şaselea străin şi aşadar peste numărul limită regulamentar, datorită numeroaselor partide ce-i aşteaptă pe elevii lui Badnjarevic.

CSU Sibiu sosește la Timișoara direct din Austria, după o victorie obținută împotriva vicecampioanei BC Viena, iar Vojvodina Novi Sad se anunță a fi una din formațiile de top ale campionatului sârbesc sezonul acesta. Cei de la Energia Rovinari au fost invitați să participe la acest turneu în urma refuzului formației Steaua Roșie Belgrad.

Sâmbătă va avea loc și un meci de old boys, care va marca 25 de ani de la promovarea bănățenilor în primul eșalon. Vor reveni pe parchetul sălii timișene foști componenți ai echipei precum Scalețchi, Jumanca, Bîcov sau Bota.

Programul competiției: (vineri, 9 septembrie): ora 17, CSU Sibiu – Vojvodina Novi Sad; ora 19, BC Timişoara – Energia Rovinari, precedat de prezentarea oficială a lotului „Leilor”; (sâmbătă, 10 septembrie): ora 14.45, finala mică; aproximativ ora 18,45, „Meci aniversar” (Old boys), ora 20, finala mare.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 10

 


Ultimele articole din categoria Baschet: