Dan Moraru: „A fost cel mai greu joc contra Timişoarei”

Dan Moraru a admis după victoria fruntaşei ICIM U Vasile Goldiş la Timişoara că este într-adevăr îngrijorat, şi aceasta datorită stării de oboseală a echipei sale, generată de perturbarea programului competiţional, cu jocuri amînate: „Sunt îngrijorat pentru că echipa este foarte obosită, după ce am avut o perioadă extrem de plină, cu deplasări lungi, urmată de o amînare a jocului din week-endul trecut, care ne-a dăunat, pentru că ne-a scos din ritm. O echipă chiar şi obosită, dacă este obişnuită cu acel ritm de jocuri multe, mai poate trage, să găsească resursele, dar aşa, nu ne-a făcut bine”.

Moraru a recunoscut că echipa sa a jucat „destul de slab, am ratat mult, iar de aceea şi scorul final a fost destul de strîns. Sper însă ca miercuri să batem echipa din Târgu Mureş şi preferam să pierd aici dar să fiu sigur că batem cu Târgu Mureş”.

Cît despre BCM Danzio, antrenorul arădencelor a spus că „a fost cel mai greu joc al nostru cu Timişoara, comparativ cu precedentele noastre 3 victorii împotriva ei. Timişoara are o echipă bunicică, păcat că nu deţine un pivot mai valoros”. ICIM dispunea de bănăţence atît în tur, cît şi în manşele ediţiei trecute.

Iar despre şansele la titlu, „este foarte greu”, reamintind că succesul de la Târgovişte a fost obţinut pe fondul absenţei a două dintre cele mai bune jucătoare ale liderului: „Târgovişte are un lot valoros dar ne vom bate cu Alba Iulia şi numai cu o victorie acolo, în deplasare, să ne luăm înapoi punctele pierdute la Arad, putem tinde la locul 2”.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Baschet: