De ce nu a mai venit Vaughn la Timișoara cu CSM Ploiești. Prioritate sănătății, refuzarea așa-zisei ”vaccinări”

Principal marcator al nou-promovatei prahovene dar și cu cele mai multe minute jucate în partida câștigată cu două runde înaintea deplasării la Timișoara, apoi al doilea cel mai bun marcator și tot cu cele mai multe minute jucate în meciul adjudecat afară înaintea deplasării de vinerea trecută la Timișoara în Liga Națională de baschet masculin, Kvame Donte Vaughn n-a mai făcut parte din lotul lui CSM Ploiești la întâlnirea din sala ”Constantin Jude”, oaspeți aliniind implicit numai 11 componenți, dat fiind renunțarea sa la contract pentru a nu se supune constrângerilor induse prin așa-zisa ”vaccinare”, șantaj fățiș condiționând participarea la pregătiri și jocuri de acceptarea unor proceduri nejustificate și detrimentale sănătății gen [email protected] și așa-zisa ”testare”. Vaughn a călcat astfel pe urmele câtorva vedete din NBA care au avut integritatea, demnitatea și mai ales discernământul de a refuza indiferent de consecințele de ordin contractual vagginarea ca studiu promovat de ”sistem” prin dezinformare, manipulare și propagandă, șuntând asigurarea consimțământului informat.

ActiveNews.ro a adus în atenție sub semnătura lui Vlad Pârău, cu titlul  ”Un baschetbalist afro-american de la CSM Ploiești a zis PAS pass-ului covidian și a ales mai bine să renunțe la contract decât să-i fie condiționată libertatea de vaccinarea cu serurile experimentale Covid”, consemnare accesibilă aici, că Kvame Donte Vaughn a ales renunțarea la contract decât să se supună inutilei și nocivei [email protected]ări în stadiul de studiu, renunțare care a indus absența sa de la meciul de vineri din sala ”Constantin Jude”, câștigat de CS SCM OHMA Timișoara cu 96:72 în runda a șasea din LNBM.

Sursa foto: csmploiesti.ro

Sursa foto: csmploiesti.ro

În precedenta etapă, Vaughn era cel mai jucat baschetbalist al ploieștenilor, 37 de minute și 16 secunde în victoria cu 84:86 la Focșani, la care a contribuit cu 16 puncte – al doilea marcator al prahovenilor, cu încă o rundă înainte, în etapa a IV-a, jucând cel mai mult de la gazde, 35 de minute, și înscriind cele mai multe puncte, 16, în eșecul cu 70:74 cu FC Argeș. Nord-americanul mai contribuia cu 34:32 de minute jucate și 20 de puncte la o altă victorie în deplasare tot la două puncte, în etapa inaugurală, la Galați.

Chiar și așa, în ciuda utilității sale, CSM Ploiești a preferat să-l piardă doar pentru a se plia pe absurdele, aberantele, nejustificatele și nelegalele impuneri trasate lumii sportului, semn al compromisurilor la care se poate deda suflarea arenelor doar pentru a face pe plac dictaturii. 

Dar iată consemnarea publicată de activenews.ro – știri necenzurate: ”Un baschetbalist american de la echipa CSM Ploiești n-a acceptat să se supună nazismului politico-medical din România și a decis mai bine să-și rezilieze contractul decât să fie forțat să se testeze sau vaccineze de Covid pentru a i se da voie să-și continue activitatea ca în „vechea normalitate”, cu riscul de a cădea din picioare pe teren din cauza reacțiilor adverse, așa cum au pățit alți sportivi de talie mondială.

Kwame Donte Vaughn (31 de ani, 1.91m), sosit la gruparea ploieșteană în luna august 2021, a ales să nu se vaccineze, iar cele două părți au decis să apeleze la varianta rezilierii contractului pe cale amiabilă, având în vedere noile restricții neconstituționale, adoptate săptămâna trecută de guvernul demis Cîțu, care le fac viața socială aproape imposibilă nevaccinaților.

„Din păcate, am fost puși în situația de a ajunge la această soluție din cauza noilor reguli impuse la nivel național săptămâna trecută. Vaughn nu este vaccinat și nu dorește să facă acest pas, situație în care participarea lui la mai multe activități ale echipei a devenit dificil de realizat sau chiar imposibilă în unele cazuri.  De exemplu, pentru a fi prezent la antrenamente, avea nevoie de testări frecvente, iar la meciurile din deplasare nu putea intra în hoteluri sau în restaurante, caz în care era imposibil să fie prezent alături de noi. În acest context, am convenit că nu putem continua colaborarea și am ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu acordul ambelor părți”, a declarat Ionuț Ivan, managerul secției de baschet de la CSM Ploiești, citat de Știri de Cluj

Sportivul care a întors spatele șantajului și discriminării practicate în România este un afro-american. Este interesant de subliniat faptul că, dacă aceeași discriminare la care este supus el astăzi prin impunerea certificatului de vaccinare, ar fi fost motivată cu un an în urmă de culoarea pielii și nu de statusul sanitar, acest lucru ar fi iscat un scandal mondial pe teme de rasism. Însă aceiași indignați de serviciu care cereau inclusiv îngenuncherea pe teren în semn de solidaritate anti-rasistă tac astăzi asurzitor pe tema noului rasism aflat în ascensiune galopantă, apartheidul sanitar.” 

Ultimele rezultate din LNBM și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Baschet. SCM OHMA Timișoara va juca duminică la ora 17:20 la campioana din Cluj.

Californianul a jucat din 2013 în Europa pe ruta Italia – Belgia – Franța – Germania – Grecia – Serbia – Croația, așadar inclusiv la Partizan Beograd, dar și cu treceri în 2014/5 și 2016 pe la cluburi israeliene, iar în sezonul 2019-2020 la Al-Ittihad Jeddah. Era așadar la prima experiență în România. Curmată din scurt.

Dovada. Documentele oficiale cu număr de înregistrare ca răspuns de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice din întreaga lume care recunosc că nu dețin nici un înscris privitor la izolarea / purificarea presupusului virus SARS-COV-2 din orice probă de pacient de pe planetă, de către nimeni. Actele accesibile populației, obținute în baza solicitărilor de informații de interes public. Studiul, prezentat de centrul Global Research + Lista țărilor

Sporttim vă invită pe pagina de pe rețeaua social media MeWe

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Baschet: