Dejan Radonjic (antrenor Steaua Roșie): „Timișoara o să fie o echipă respectabilă când o să îl aibă și pe Nikolov pe teren”

Steaua Roșie Belgrad a câștigat meciul de prezentare al BC Timișoara. Sârbii s-au impus cu 71-58, pe sferturi: 20-14, 20-12, 18-20 și 13-12. Antrenorul Dejan Radonjic a folosit întâlnirea de la sala Constantin Jude pentru a reintegra în sistemul de joc al echipei componenții care au revenit din cantonamentul echipelor naționale în ultimele zile.

Dejan RadonjicTehnicianul Zvezdei a vorbit la conferința de presă de la finalul partidei și despre formația timișoreană, dar și despre competiția continentală a naționalelor masculine care a început în acest week-end. Dragan În  traducerea lui Dragan Petricevic, Dejan Radonjic a început prin a le ura gazdelor un sezon bun. „Vreau să mulțumesc pentru invitație lui Dragan Petricevic și clubului pentru organizare și pentru primirea bună, pentru tot ce ne-au oferit în aceste zile. Le urez un sezon bun. Cred că a fost un meci interesant. Mi-a plăcut că a fost destul de mult public”, a declarat Dejan Radonjic.

 „Echipa noastră a venit cu gândul să verifice în ce stadiu se află acum. În ultimele câteva zile s-au alăturat și câțiva jucători care au fost în cantonamentul naționalei înainte de Campionatul European și acest meci a fost un bun prilej ca ei să reintre în sistemul de joc. A fost important să vedem cum arătăm noi pentru că suntem într-o perioadă. Nu prea ne-am gândit la adversar, dorim să acomodăm jucătorii care s-au întors de la națională. Când o să îl aibă pe Nikolov pe teren o să fie o echipă respectabilă Timișoara. Îmi convine un asemenea adversar pentru această perioadă”, a adăugat Radonjic.

Tehnicianul muntenegrean își dorește să continue rezultatele bune din sezonul trecut, chiar dacă lotul a suferit modificări. „Sunt foarte multe schimbări la nivelul lotului nostru. Așteptăm câțiva jucători care sunt acum la diferite naționale și neamțul Zirbes care e accidentat, nu suntem compleți. Aștept multă muncă și vom face totul posibil să continuăm rezultatele bune din sezonul trecut. În următoarea perioadă, 20 și ceva de zile până la primul meci oficial, sper că o să avem o continuitate, să nu avem probleme cu jucătorii accidentați”, a mai spus antrenorul Zvezdei.

Acesta a vorbit și despre campionatul european al seniorilor care se desfășoară în aceste zile, unde naționala Serbiei a început cu o victorie la zece puncte în disputa cu Spania. „Serbia a arătat că fanii pot să aibă încredere că o să fie în grupul echipelor care vor lupta pentru titlu și o să împlinească ceea ce se așteaptă de la ei. Favorite: Serbia, Franța și Spania, cele mai mari șanse”, a concluzionat Dejan Radonjic.

Steaua Roșie a reușit în sezonul trecut să treacă în premieră în faza a doua a grupelor (Top 16) în EuroLigă și a câștigat campionatul și cupa în Serbia și Liga Adriatică. În acest sezon alb-roșii nu se vor mai baza în acest sezon pe jucători ca Boban Marjanovic și Nikola Kalinic, plecați în această vară de la echipă. În actuala stagiune, belgrădenii vor întâlni în sezonul regular al EuroLigii campioana en-titre Real Madrid, precum și pe Strasbourg, Khimki Moscova, Fenerbahce Istanbul și Bayern Munchen.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: