Din 5 sârbi rămâne unul, spre Veneţia. Dar vine Badnjarevic?

Căpitanul s-a căsătorit. NENAD „SHONE” MARKOVIC = CĂPITANUL INIMILOR NOASTRE, conform bannerului din „Constantin Jude”, e la casa lui, în familie şi la B.C. Timişoara. Momentan, ca unic jucător străin în lotul fără antrenor. Lui Dzambic, Habus şi Miskovic clubul nu le-a mai lansat oferte de reînoire a contractului iar Milos Pesic tocmai a ales în favoarea lui Municipal Oradea, aşa încât a mai rămas doar Markovic, căruia i s-ar putea adăuga anumiţi recruţi, în funcţie de rezultatul negocierilor din aceste zile cu tehnicianul Predrag Badnjarevic şi de solicitările acestuia.

Nenad Markovic şi aleasa inimii sale, Jelena, medic stomatolog, şi-au unit sâmbătă destinele în cadrul unei ceremonii în oraşul lor de baştină, Jagodina, în Serbia, iar proaspeţii miri decolează miercuri la amiază din Timişoara, cu destinaţia Veneţia, în luna de miere avută la dispoziţie până la reluarea pregătirilor, în jurul datei de 25 iulie. Nenad şi Jelena i-au avut aproape la frumosul eveniment şi pe Dan Păltinişanu, coleg de lot, respectiv Ilie Triţoiu, conducător executiv al grupării, fiecare cu partenera sa. Pe-atunci, spre finele lui iulie, conducătorii clubului speră ca la cârma noii echipe ce se doreşte a fi reconstruită la Timişoara să se afle Predrag Badnjarevic.

„Suntem în negocieri dar nefinalizate cu antrenorul Predrag Badnjarevic, proaspăt câştigător al campionatului şi Cupei Tunisiei, cu Etoile du Sahel”, a confirmat Leontin de Mayo, membru al Consiliului de Administraţie al Baschet Club Timişoara, care pe baza unor recomandări a intrat în contact şi prin intermediul impresarului său cu antrenorul dorit pe malurile Begăi. Badnjarevic se va prezenta cel mai probabil vineri la primele discuţii şi negocieri tete-a-tete cu clubul timişorean, şansele estimate de conducători pentru ca antrenorul în vârstă de 48 de ani să preia Baschet Club fiind de 60%.

N-a trecut decât o săptămână de când fostul antrenor al Stelei Roşii a reuşit eventul campionat – Cupa Tunisiei pe tărâm african, dar ex-jucătorul sârb, care a mai antrenat şi în Bulgaria, nu s-ar da aşadar înapoi de la provocarea de a reveni în baschetul românesc, unde activa pentru câteva luni, în urmă cu 7 ani, la finalul perioadei de glorie a grupării arădene West Petrom, când neajunsurile financiare ale clubului de pe malul Mureşului i-au zădărnicit planurile ce se doreau a fi de durată.

Ce n-a izbutit la Arad, ar încerca la Timişoara? „Vom discuta, ce are nevoie, ce pretenţii are, legat de contractul său, de echipă. Dacă vom cădea de acord, pe de-o parte va urma să punem la punct programul precompetiţional al verii, iar pe de altă parte vom întocmi lista cu jucătorii străini doriţi în noua echipă. Antrenorul îşi va alege componenţii, pe osatura lotului rămas, în care nu se mai regăsesc jucătorii sârbi, mai puţin Markovic, şi căruia i s-a adăugat Bogdan Popescu, de la Steaua”, a mai explicat Leontin de Mayo.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: