Fani alb-violeţi, nu treceţi şi pe la U20 înainte de Poli?

Programate iniţial pentru orele 17 respectiv 19, semifinalele din Final4 al Campionatului Naţional de baschet sub 20 de ani, ce au loc astăzi în sala „Constantin Jude”, au fost devansate cu câte două ore, astfel CS Steaua Turabo – CSS Viitorul U-Mobitelco Cluj începând la ora 15 iar CSS Bega Timişoara – Colegiul Naţional Aurel Vlaicu Bucureşti la ora 17.

Mai multe despre acest turneu final, ce mâine îşi va desemna câştigătoarea, după ce în 2010 triumfau timişorenii, în avancronica din aceeaşi primă pagină „Generaţia lui Mircea Albu, iar în Final4 la un an de la tragedie”, pe marginea tragediei ce l-a luat pe profesorul-antrenor Mircea Albu din sufletul lucrurilor baschetului juvenil local. Profesorul Mihai Bolcu (în fotografie în vestiarul de sub tribuna sălii <Profesor Mircea Albu>, din Circumvalaţiunii, alături de clişeul înrămat cu colegul şi prietenul său dispărut), şef de catedră la secţia de baschet a CSS Bega, va conduce echipa U20 a clubului sportiv şcolar, ce îngemănează generaţia plămădită de regretatul Mircea Albu.

În tot răul cu aceste reprogramări poate fi şi un bine, fanii polişti, în drum spre arena „Dan Păltinişanu”, având timp cât de-o repriză să facă un popas la sală şi să încurajeze o echipă ce exact acum un an aducea Timişoarei un titlu naţional în nişte circumstanţe sfâşietoare. Se poate? Finalele vor avea loc marţi, de la ora 15 cea pentru locurile 3-4 iar de la ora 17 cea pentru titlul naţional.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: