Federația Română de Baschet este în căutare de voluntari pentru Campionatul European

Federația Română de Baschet a anunțat că este în căutare de voluntari care să ajute la organizarea Campionatului European feminin, găzduit de țara noastră alături de Ungaria. Timișoara și Oradea sunt orașele din România alese să organizeze meciuri din prima fază a grupelor de la Eurobasket, astfel că forul de specialitate a început campania de recrutare a voluntarilor care să contribuie la bunul mers al competiției.

logo eurobasket women 2015Cei care vor să facă parte din echipa de voluntari care se va ocupa de acest turneu major organizat în premieră de țara noastră trebuie să completeze un formular (poate fi accesat aici) pe care să-l trimită la adresa [email protected] până pe 15 martie. Ținând cont de importanța Eurobasket Women 2015, cel mai mare eveniment al baschetului feminin european din acest an, precum și de complexitatea organizării unei astfel de competiții la cele mai înalte standarde, Federația Română de Baschet anunță că este în căutare de volutari, dornici să facă parte din echipa organizatorică pe durata evenimentului, se arată pe site-ul FRB.

Voluntarii pot opta pentru următoarele departamente: competiții, IT, media, acreditări, transport, securitate, team attache, marketing, servicii VIP, administrativ, fan zone și logistică. Criteriile de partajare vor fi experiența, necesitatea și opțiunile selectate la completarea formularului.

La Timișoara se vor juca meciurile din cadrul Grupei A, din care fac parte România, Franța, Cehia, Muntenegru și Ucraina. Partidele din prima fază se joacă între 11 și 15 iunie.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Baschet: