Florin Popa înscrie 30 de puncte în Timba – Rapid 96-64

Divizionara B de baschet Timba Timișoara a debutat cu dreptul în turneul semifinal găzduit de sala “Constantin Jude”. Sportivii antrenați de Bogdan Murărescu au întrecut Rapid București cu un scor foarte clar, 96-64. Timba întâlnește sâmbătă la ora 17 Phoenix Corona Brașov, iar derby-ul cu Dinamo București va avea loc duminică la ora 11.

Jocul a avut o prima repriză foarte echilibrată, apoi timișorenii s-au desprins. Cu 30 de puncte, 7 recuperări și 7 intercepții, Florin Popa, jucător cunoscut și sub porecla “Blondul”, a fost cel mai bun de pe teren. Daniel Pătru a fost foarte util în atac (23 de puncte), în timp ce Leonard Filip a reușit 17 puncte și 7 recuperări, iar căpitanul Aurelian Novac și-a trecut în cont 7 recuperări.

Rapid București s-a bazat pe o trupă tânără, cu mai mulți juniori. O mai veche cunoștință a iubitorilor de baschet timișoreni, “Gore” Vasilescu (fost la Elba), a încheiat prost acest joc, după ce a fost descalificat de arbitri pentru greșeli personale urmate de proteste. Lider al echipei oaspăete, în acest joc, a fost Bogdan Amăriucăi, 23 de puncte și 7 recuperări.

Partida s-a încheiat cu scorul BC Timba – Rapid București 96-64 (27-20, 25-17, 24-19, 20-8).

În celălat joc al primei zile din cadrul turneului s-a înregistrat rezultatul CS Dinamo București – Phoenix Corona Brașov 107-48 (33-17, 26-7, 25-17, 23-7).

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 1

 


Ultimele articole din categoria Baschet: