GALERIE FOTO: BC Timișoara – Mureșul Tg. Mureș 79:83 (37:35)

Înfrângere neașteptată în ultima etapă a turului Diviziei A pentru liderul BC Timișoara, care a cedat în fața ardelenilor de la Mureșul Tg. Mureș, în urma unei evoluții mai puțin convingătoare. Oboseala, după cele două victorii externe, la Dinamo și CSU Asesoft Ploiești, și-a spus cuvântul. Favoritul tribunelor, Dominique Archie, nu a mai izbutit slam dunk-urile cu care ne încânta, neavând nici reușite la trițe. Din tabăra timişoreană, Bogdan Popescu a fost cel mai precis în aruncări dar acest lucru nu a fost suficient pentru a consemna a 13-a victorie consecutivă!

BC Timişoara înregistrează astfel un palmares general al toamnei în Divizia A de 15 meciuri, 13 victorii şi două eşecuri, coşaveraj 1333:1108, la care se adaugă cele în Cupa României, 2  1  0  1  158:148, respectiv Liga Balcanică, 5  1  0  4  388:383. Per total, elevii lui Badnjarevic au adunat 15 succese dintr-un total de 22 de jocuri disputate într-un răstimp de 96 de zile, eşecurile fiind în general strânse, şi anume la două puncte diferenţă, şi încă de 3 ori!, toate în BIBL, cel cu mureşenii, înregistrat cu un handicap de 4 puncte, respectiv la 7 puncte (76:83 acasă cu Galil Gilboa), 13 puncte, în returul Cupei, la Târgu Mureş (68:81) şi 17 puncte (68:85), la Cluj-Napoca.

Mureşenii încheie astfel turul pe locurile 2-3, alături de CSM Oradea, după o ultimă etapă a turului cu rezultate surpriză. Ultimul joc din prima jumătate a campionatului va avea loc după Anul Nou, pe 10 ianuarie, şi anume BC PH Csikszereda Miercurea Ciuc – U Mobitelco Cluj, în urma căruia campioana ar putea cel puţin egala la puncte ocupantele poziţiilor doi şi trei.

 

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 0

 


Ultimele articole din categoria Baschet: