Integralist, Pesic dă 21 puncte în succesul din Bănie: 79-72

Milos Pesic a evoluat toate cele 40 minute şi a marcat 21 puncte, fiind cel mai prolific jucător al partidei SCMU Craiova – BC Timişoara, scor 72-79 (19-19, 16-23, 11-18, 26-19), disputată sâmbătă seară în antepenultima rundă a Diviziei A, a 28-a, care a coincis pentru „Leii din Banat” şi cu debutul la cârmă al cuplului interimar Jovicic – Bota, ce a adus astfel bănăţenilor prima victorie după două usturătoare eşecuri.

Timişorenii nu mai câştigaseră atât de lejer de la un 94-77 tot în deplasare, la Iaşi, în 19 februarie, acum având un avantaj de 14 puncte înaintea ultimului sfert. Jovicic  şi Bota i-au titularizat pe Czmor, care a sfârşit prin a marca 4 puncte, Păltinişanu, autor a 14 puncte, Markovic, cu 15, Pesic, cu 21, şi Dzambic, cu 11 puncte, mai marcând pentru alb-violeţi Habus, 10 puncte, şi Mihuţi, revenit după accidentare, 4 puncte. Au mai jucat Miskovic şi Petrişor.

Simms şi Wohlleb au marcat câte 20 puncte pentru gazdele învinse.

Următorul joc al timişorenilor este miercuri seară, de la ora 18, în penultima etapă, intermediară, acasă cu Municipal Oradea, punctul final în returul ligii întâi fiind pus sâmbăta viitoare, când BC Timişoara va evolua la Lignitul Energia Rovinari.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: