Jose Araujo (ICIM Arad): „Azi n-am fost consistenți, dar echipa vine după multe momente grele”

Universitatea Goldiș ICIM Arad a câștigat primul meci al disputei cu BCM Tymes Politehnica Timișoara, din turul întâi al play-off-ului. Antrenorul arădencelor, Jose Araujo, crede că elevele sale trebuie să aibă o prestație consistentă și la al doilea meci, la Timișoara, pentru a obține calificarea în semifinalele campionatului.

Jose AraujoTehnicianul portughez nu a fost foarte mulțumit de jocul prestat de elevele sale, care a fost lipsit de consistență. „Am făcut doar un pas, avem nevoie de doi. Mai avem două meciuri. Avem doar 30%. Trebuie să mergem la Timișoara. Joacă bine, nu au nici un fel de presiune, au jucătoare bune și trebuie să fim consistenți ca să câștigăm jocul. Azi n-am fost consistenți, dar echipa vine după multe momente grele, momente bune, unele nu atât de bune. Știu situația foarte bine, sunt mândru de ele dar astăzi nu mi-a plăcut meciul. Ele nu sunt mașini. Trebuie să respect aceste fete. Nu este ușor să faci ce facem noi”, a declarat Jose Araujo. Acesta consideră că echipa sa a avut și momente bune la partida pe care a câștigat-o în fața formației timișorene. „Eu vreau întotdeauna mai mult, sunt prea competitiv uneori și îmi place baschetul bun. Azi n-am jucat un baschet bun în atac și în apărare. Am făcut unele lucruri bune și unele rele, am fost puțin inconsistenți, dar asta este”, a adăugat Araujo.

IMG_0086Katherine Plouffe a fost cea mai eficientă jucătoare a ICIM-ului cu 14 puncte și 9 recuperări. Pivotul canadian crede că formația sa trebuie să aibă o prestație consistentă indiferent de adversarul pe care-l întâlnește. „Cu tot respectul pentru Timișoara, care poate face meciuri bune, dar a trebuit să jucăm la nivelul lor când nu jucau bine, așa că nici noi nu am jucat bine. Este ceva la care trebuie să lucrăm, să fim consistenți indiferent cu cine jucăm”, a declarat Plouffe.

Primul tur al play-off-ului se dispută după sistemul cel mai bun din trei partide. Câștigătoarea disputei dintre ICIM Arad și BCM Tymes va întâlni în semifinale câștigătoarea dintre CSM Târgoviște și CS Phoenix Galați. Și favorita acelei dispute, CSM Târgoviște, conduce cu 1-0 după ce s-a impus cu 80-70 la primul meci, disputat la Târgoviște. Învinsele din cele două întâlniri vor juca în turul secund al play-off-ului, în lupta pentru locurile 5-8.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: