Kolarevic: „Uitaţi diferenţa la recuperări, 21-40 pentru Arad”

Ljubomir Kolarevic nu şi-a menajat echipa după un nou eşec în sala „Constantin Jude”, unde BCM Danzio a pierdut în fiecare lună a acestui sezon: în octombrie cu SCM Craiova, în noiembrie cu liderul Municipal Târgovişte, în decembrie cu cele din Alexandria, în ianuarie cu cele din Alba Iulia, iar acum, 56:68 cu arădencele. „Am jucat foarte slab şi am pierdut la 12 puncte. Mai întîi fără idei în atac, apoi cu probleme în apărare, apoi fără recuperări defensive şi fără contraatacuri rapide”.

Kolarevic, studiind imediat după finalul disputei cu arădencele foaia de arbitraj, a remarcat că nu este normală diferenţa la numărul de recuperări, 21 la 40 în favoarea lui ICIM U Vasile Goldiş. „În ultimele minute ne-am apropiat şi meciul părea a se încheia la 6-8 puncte diferenţă dar atunci am şi comis multe greşeli şi s-a ajuns de fapt la un handicap de 12”, a mai spus antrenorul belgrădean.

Pînă la erorile de pe final, cînd se părea într-adevăr că Timişoara ar putea încheia mult mai „strîns”, Kolarevic a deplîns picajul din sfertul trei, survenit din păcate tocmai în unicul moment în care BCM Danzio a preluat conducerea, cu 44:41. „Cei din Arad au cerut time-out şi au reuşit 13:0, în baschet totul este posibil. Am cerut time-out, am încercat să le trezesc, şi ne-am apropiat la 6 puncte, dar cînd Brosovszky a marcat acele puncte din colţul terenului, n-am mai găsit replica”.

Despre debutul Nevenei Saponjic, Kolarevic a spus că „a venit abia de cîteva zile şi era un meci foarte greu la debut, cu Arad, aşa că sunt gata să aştept. Arad era un adversar dificil, pe poziţii”. Privind din nou spre tabela de marcaj şi acel 56:68, Kolarevic a repetat că „sunt 12 puncte diferenţă şi am jucat foarte rău”, arătîndu-se optimist în privinţa deplasării de miercuri (ora 12), la Bucureşti, pentru jocul cu Rapid: „Mergem înainte, mergem să cîştigăm!” 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = sapte

 


Alte articole legate de acest subiect: